Alle berichten van Veerle Van Campenhout

Stage in Portugal – Albufeira van 6 tot 13 april

Op vrijdag 13 april zat onze stage er op. Om 05.30u wachtte de bus ons op…..

Van vrijdag 6 tot vrijdag 13 april stond de AS-Rieme stage gepland. Dit jaar trokken we niet naar het vertrouwde Rosas in Spanje. De bestemming werd Albufeira in Portugal in een prachtig 4-sterrenhotel met een tartanpiste, finesscentrum, crossparcours, …. Enkel het weer hadden we dit jaar niet echt aan onze kant. Maar dat belette de meegereisde atleten, trainers, supporters en begeleiders niet om er een erg geslaagde stage van te maken.

Met dank aan allen die deze stage mogelijk hebben gemaakt!

Inschrijven voor ‘Beker van Vlaanderen’ pup. en min.

Met de start van het nieuwe zomerseizoen, wordt het ook uitkijken naar de Beker Van Vlaanderen . Dit is een competitie tussen 10 verschillende clubs. Alle gangbare disciplines (met uitzondering van het discuswerpen) staan op het programma. Op elke discipline stellen we minstens 1 -maar liefst meer- RIEM-atleten op! Met hoe meer deelnemers we zijn, hoe meer kans we maken op een mooie plaats in de rangschikking! Lees verder Inschrijven voor ‘Beker van Vlaanderen’ pup. en min.

BK Masters indoor 10/03/18

Inschrijvingen voor het BK masters indoor moeten ingediend worden tegen 3/03/18.
Wie doet mee? Wie doet wat? Wie is gekwetst?
Dinsdag namiddag staat de definitieve deelnemerslijst on-line.
Dinsdagavond is een grote delegatie van Rieme, voornamelijk masters, present in de TSH voor een laatste training, voor een enkeling een eerste startbloktraining, vóór het BK.
Kansen, tijden, namen worden opgesomd – de spanning stijgt!
Zaterdagmorgen 10/03/18 is het dan zover: nog 1 of 2 keer presteren voor een welverdiende rust. Lees verder BK Masters indoor 10/03/18

Veldloop in Ardooie – 4/3

Goud voor Robbe            Foto Marjan De Wachter

Met het Belgisch kampioenschap veldlopen op 25 februari zit voor de meeste atleten het veldloopseizoen er op. Toch zagen we in Ardooie nog 17 clubgenoten actie.
Op de veldloop in Ardooie pakten onze atleten 3 podiumplaatsen met pupil Miro De Smet/zilver, junior Robbe Camphens/goud en Jolien Van Hoorebeke/zilver. Lees verder Veldloop in Ardooie – 4/3