Alle berichten van xavier_rondas

PK VELDLOPEN LOKEREN: verslag vanaf cadet

Goud voor Marc, zilver voor Luc. Proficiat! Fotografie Eric Jolie

Het park TER BEUKEN was in Lokeren het decor waar voor de Oost Vlaamse schildjes zou gevochten worden in het veldlopen. Een prachtige omgeving met veel groen en toch ook wel enkele venijnige hellingen die binnen de wedstrijden als scherprechter konden fungeren. Lees verder PK VELDLOPEN LOKEREN: verslag vanaf cadet

Voordelig naar het BK veldlopen?

Het Bk veldlopen vindt dit jaar in Brussel plaats. Drie weken vroeger ook dan voorheen. Wie er graag bij wil zijn op zondag 25 februari kan via de club tickets bestellen aan 6€ ipv 10€ per stuk. Geïnteresseerden sturen een mailtje naar rondaslucAThotmail.com. Uiterste besteldatum: 15 februari. Te betalen ofwel cash aan de penningmeester (Luc Rondas) of storten op rekening van AS Rieme.

Eerste impressie veldloop Zottegem

Foto Veerle Van Campenhout

Onze jeugdatleten trokken zondag naar de veldloop van Zottegem. Het werd een ware triomftocht met tal van podiumplaatsen. In afwachting van het volledige verslag plaatsen we hier al een foto van een wel heel speciaal podium. Bij de eerstejaars miniemen meisjes kleurde de hele top drie blauw geel met Alyssa Potie op één, Ilona Potie op twee en Jana Van Der Leene op drie. Proficiat dames!