Alle berichten van Gabriël Dauwels

Privacy wetgeving, ook onze club is ermee begaan

Het recht op privacy kun je eenvoudig omschrijven als ‘iemands recht om met rust gelaten te worden. Dit betekent o.a. dat je niet zomaar iemands persoonlijke informatie mag gebruiken. Dit laatste noemen we het recht op de bescherming van persoonsgegevens. Lees verder Privacy wetgeving, ook onze club is ermee begaan

De week tegen pesten, ook wij doen mee!

Deze week is het ‘de week tegen pesten‘.
Er loopt een actie waarbij 4 stippen op het hand worden geplaatst. Deze betekenen:
1. Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen!
2. Ik praat erover als pesten mij bang of verdrietig maakt.
3. Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
4. Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.
Zo tonen de kinderen dat ze zich willen inzetten voor een school / club / …… waar er niet gepest wordt en waar iedereen welkom is.
Ons voorstel is hier ook met onze club aan deel te nemen, en dit op nu woensdag 7 februari. Lees verder De week tegen pesten, ook wij doen mee!

AS Rieme blijft een ‘Gouden Jeugdclub’

Sedert het seizoen 2008-2009 werd door de VAL een kwaliteitslabel ingevoerd om de jeugdwerking binnen de atletiekclubs te beoordelen. Vanaf seizoen 2010 wisten we het label “GOUDEN JEUGDCLUB” te verwerven, dus nu ook voor 2017! “Oprechte dank aan alle medewerkers en jeugdatleten die hun steentje hebben bijgedragen tot het bestendigen van dit resultaat.”

De 71ste Kerstveldloop – hartelijk dank voor jouw medewerking

Langs deze weg wenst het Bestuur ALLE (90) medewerk(st)ers en verantwoordelijken nogmaals oprecht te bedanken voor de onbaatzuchtige inzet die zij hebben betoond tijdens de succesvolle organisatie van onze 71ste AUGUSTIJN KERSTVELDLOOP – Memorial Tom Compernolle. Lees verder De 71ste Kerstveldloop – hartelijk dank voor jouw medewerking