Categoriearchief: Training

De week tegen pesten, ook wij doen mee!

Deze week is het ‘de week tegen pesten‘.
Er loopt een actie waarbij 4 stippen op het hand worden geplaatst. Deze betekenen:
1. Ik vind pesten niet oké en zal er nooit aan meedoen!
2. Ik praat erover als pesten mij bang of verdrietig maakt.
3. Ik sluit niemand uit, voor mij hoort iedereen erbij!
4. Ik zal altijd proberen op te komen voor iemand die gepest wordt.
Zo tonen de kinderen dat ze zich willen inzetten voor een school / club / …… waar er niet gepest wordt en waar iedereen welkom is.
Ons voorstel is hier ook met onze club aan deel te nemen, en dit op nu woensdag 7 februari. Lees verder De week tegen pesten, ook wij doen mee!

Herschikking van de opslag van ons oefenmateriaal

Vandaag hebben een aantal enthousiaste medewerkers de garagebox 4 met catering materiaal, de garagebox 3 met oefenmateriaal en de berging achteraan de accommodatie met de werptuigen en het wedstrijdmateriaal opgeruimd en deels herschikt, waarvoor onze oprechte dank.
Alle ‘zware’ werptuigen (kogels, speren, discussen) zijn veiligheidshalve gestockeerd in de berging achteraan de accommodatie.
Mogen we, met enige aandrang,  jullie aandacht vragen voor het bekwaam gebruik en ordelijk opbergen van het beschikbare sportmateriaal in de voorziene bergruimten.
Dank bij voorbaat voor jullie medewerking!

Jeugdtrainer Peter legt de riem er (even) af … Veerle neemt over

Na een jarenlange en gedreven inzet als jeugdtrainer, en tussendoor als sprinttrainer, wenste Peter Peirens even ‘uit te blazen’ en stelde daarom onlangs zijn taak als miniementrainer ter beschikking.
“Peter, onafhankelijk van de omvang van jouw bijdrage aan de  ondersteuning van onze (jeugd)atleten, onze club is en blijft je van harte  dankbaar hiervoor.

Ondertussen is Veerle Van Campenhout bereid gevonden om de miniemen op sleeptouw te nemen.
Veerle, met jouw gedrevenheid zijn de miniemen in ‘goede handen’, welkom in het jeugdteam en we wensen je alle succes toe in je nieuwe taak.

En ook Leonie Thaets heeft onlangs ons jeugdtrainers team versterkt.
Leonie, welkom in ons enthousiast trainersteam.”