Categoriearchief: Training

Herschikking van de opslag van ons oefenmateriaal

Vandaag hebben een aantal enthousiaste medewerkers de garagebox 4 met catering materiaal, de garagebox 3 met oefenmateriaal en de berging achteraan de accommodatie met de werptuigen en het wedstrijdmateriaal opgeruimd en deels herschikt, waarvoor onze oprechte dank.
Alle ‘zware’ werptuigen (kogels, speren, discussen) zijn veiligheidshalve gestockeerd in de berging achteraan de accommodatie.
Mogen we, met enige aandrang,  jullie aandacht vragen voor het bekwaam gebruik en ordelijk opbergen van het beschikbare sportmateriaal in de voorziene bergruimten.
Dank bij voorbaat voor jullie medewerking!

Jeugdtrainer Peter legt de riem er (even) af … Veerle neemt over

Na een jarenlange en gedreven inzet als jeugdtrainer, en tussendoor als sprinttrainer, wenste Peter Peirens even ‘uit te blazen’ en stelde daarom onlangs zijn taak als miniementrainer ter beschikking.
“Peter, onafhankelijk van de omvang van jouw bijdrage aan de  ondersteuning van onze (jeugd)atleten, onze club is en blijft je van harte  dankbaar hiervoor.

Ondertussen is Veerle Van Campenhout bereid gevonden om de miniemen op sleeptouw te nemen.
Veerle, met jouw gedrevenheid zijn de miniemen in ‘goede handen’, welkom in het jeugdteam en we wensen je alle succes toe in je nieuwe taak.

En ook Leonie Thaets heeft onlangs ons jeugdtrainers team versterkt.
Leonie, welkom in ons enthousiast trainersteam.”

Michaël Bultheel op bezoek …

Op woensdag 26 april krijgen we niemand minder dan Michaël Bultheel , de 400m horden specialist, op bezoek. Ons clublid Dries Lestienne bracht tijdens Music for Life (StuBru) het hoogste bod uit op een trainingssessie van Michaël, waarvoor nogmaals onze dank!

Michaël zal woensdag korte sessies geven bij de verschillende jeugdcategorieën (ben-pup-min). Onze trainerscoördinator Jolien heeft in samenspraak met hem alles mooi uitgewerkt.

We zijn heel vereerd om zo’n Belgische topatleet, met een ruim internationaal palmares, te mogen ontvangen. Daarom vragen we om met z’n allen massaal aanwezig te zijn om hem een warme ontvangst te bieden.

Sportieve groeten,
Het jeugdteam

Donderdag 30 maart: educatieve training

De training wordt even gekaapt door de leden van de medische commissie.

Na de opwarming worden de atleten door de trainers  in 4 groepen opgesplitst. Via een doorschuifsysteem (om de 20’) zal er kennis gemaakt worden met belangrijke trainingsvormen die niet altijd ingebouwd kunnen worden in de clubtrainingen.
Richttijden start van de sessies  18u50  –  19u15 –  19u40 – 20u. Lees verder Donderdag 30 maart: educatieve training