Categoriearchief: Vrijwilligers graag gezien

Succesvolle scholenveldlopen, een pluim voor onze medewerkers

Onze medewerkers te Doornzele, Assenede en Zelzate

Onze oprechte dank voor de bereidwillige inzet van Lies, Florence, Peggy, Hilde, Stephanie, Evy, Marijke, Thimon, Martijn, Noël, Fiebe A en H, Jelle, Ruud, Maurice, Luc, Glenn, Paulette, René, Patric, Wim en Gaby om de organisaties van de scholenveldlopen te Doornzele, Assenede en Zelzate in goed banen te helpen leiden. Lees verder Succesvolle scholenveldlopen, een pluim voor onze medewerkers

Siska geeft de ‘kledij vaandel’ door aan An

Na een gedreven inzet als kledij verantwoordelijke wenst Siska Raes de vaandel door te geven.
“Siska, onafhankelijk van de omvang van jouw bijdrage aan de club  ondersteuning, onze club is en blijft je van harte  dankbaar hiervoor.

Ondertussen is An Willekens bereid gevonden om de kledijshop te beheren.
An, met jouw gekende toewijding zal de overname ‘perfect’ verlopen, en we wensen je alle succes toe in je nieuwe taak.

Sportboem Kids’ Athletics, massale opkomst van de jeugd

De jeugd geniet met volle teugen …      Foto’s Joke De Vos

De Sportboem Kids’ Athletics kende een massale opkomst, met iets minder dan  200 super gemotiveerde ‘jonge’ en ‘zeer jonge’ deelnemers.

Oprechte dank aan onze deskundige medewerkers, Carine, Joke, Hilde, Marit, Lies, Janthe en Mathias voor het vlotte verloop van deze organisatie.
Joke, de cakes waren super!

AS Rieme heeft een nieuwe jeugdcoördinator

Einde maart werd een vacature uitgeschreven voor de opvolging van onze jeugdcoördinator Hilde Van Hecke. Een paar kandidaten hebben zich gemeld om deze functie over te nemen.

Uiteindelijk werd, na enig beraad, Veerle Van Campenhout gevraagd om deze functie over te nemen. Na overleg, werd Veerle overtuigd dat zij deze taak met haar gekende ‘gedrevenheid en enthousiasme’ op zich kan/zal nemen.

Ook hier zal Hilde zorgen voor een stapsgewijze overname van de taken. En uiteraard kan Veerle rekenen op de ‘enthousiaste’ medewerking van de voltallige bestuur- en trainersploeg.
“Veerle, een dikke proficiat met uw benoeming tot jeugdcoördinator”

Herschikking van de opslag van ons oefenmateriaal

Vandaag hebben een aantal enthousiaste medewerkers de garagebox 4 met catering materiaal, de garagebox 3 met oefenmateriaal en de berging achteraan de accommodatie met de werptuigen en het wedstrijdmateriaal opgeruimd en deels herschikt, waarvoor onze oprechte dank.
Alle ‘zware’ werptuigen (kogels, speren, discussen) zijn veiligheidshalve gestockeerd in de berging achteraan de accommodatie.
Mogen we, met enige aandrang,  jullie aandacht vragen voor het bekwaam gebruik en ordelijk opbergen van het beschikbare sportmateriaal in de voorziene bergruimten.
Dank bij voorbaat voor jullie medewerking!