Categoriearchief: Vrijwilligers graag gezien

Wil je (club)jurylid worden?

Wil je (club)jurylid worden, dan kan dit door een laagdrempelige opleiding te volgen.
Er zijn 2 startmogelijkheden: clubjurylid of jurylid niveau I.
Beide opleidingen zijn gratis, duren 1 dag en worden gegeven op 17 maart 2018 in de rotonde van de Sporthal Hoge Wal te Ertvelde.
Inschrijven voor één van beide opleidingen kan tot en met 28 februari 2018 bij An (anvh@val.be – 02/474.72.17) Lees verder Wil je (club)jurylid worden?

AS Rieme blijft een ‘Gouden Jeugdclub’

Sedert het seizoen 2008-2009 werd door de VAL een kwaliteitslabel ingevoerd om de jeugdwerking binnen de atletiekclubs te beoordelen. Vanaf seizoen 2010 wisten we het label “GOUDEN JEUGDCLUB” te verwerven, dus nu ook voor 2017! “Oprechte dank aan alle medewerkers en jeugdatleten die hun steentje hebben bijgedragen tot het bestendigen van dit resultaat.”

De 71ste Kerstveldloop – hartelijk dank voor jouw medewerking

Langs deze weg wenst het Bestuur ALLE (90) medewerk(st)ers en verantwoordelijken nogmaals oprecht te bedanken voor de onbaatzuchtige inzet die zij hebben betoond tijdens de succesvolle organisatie van onze 71ste AUGUSTIJN KERSTVELDLOOP – Memorial Tom Compernolle. Lees verder De 71ste Kerstveldloop – hartelijk dank voor jouw medewerking

Succesvolle scholenveldlopen, een pluim voor onze medewerkers

Onze medewerkers te Doornzele, Assenede en Zelzate

Onze oprechte dank voor de bereidwillige inzet van Lies, Florence, Peggy, Hilde, Stephanie, Evy, Marijke, Thimon, Martijn, Noël, Fiebe A en H, Jelle, Ruud, Maurice, Luc, Glenn, Paulette, René, Patric, Wim en Gaby om de organisaties van de scholenveldlopen te Doornzele, Assenede en Zelzate in goed banen te helpen leiden. Lees verder Succesvolle scholenveldlopen, een pluim voor onze medewerkers

Siska geeft de ‘kledij vaandel’ door aan An

Na een gedreven inzet als kledij verantwoordelijke wenst Siska Raes de vaandel door te geven.
“Siska, onafhankelijk van de omvang van jouw bijdrage aan de club  ondersteuning, onze club is en blijft je van harte  dankbaar hiervoor.

Ondertussen is An Willekens bereid gevonden om de kledijshop te beheren.
An, met jouw gekende toewijding zal de overname ‘perfect’ verlopen, en we wensen je alle succes toe in je nieuwe taak.

Sportboem Kids’ Athletics, massale opkomst van de jeugd

De jeugd geniet met volle teugen …      Foto’s Joke De Vos

De Sportboem Kids’ Athletics kende een massale opkomst, met iets minder dan  200 super gemotiveerde ‘jonge’ en ‘zeer jonge’ deelnemers.

Oprechte dank aan onze deskundige medewerkers, Carine, Joke, Hilde, Marit, Lies, Janthe en Mathias voor het vlotte verloop van deze organisatie.
Joke, de cakes waren super!