Alle berichten van Willem Heyvaert

AS Rieme – 2de handsverkoop + lost and found

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met achtergelaten kledij waarvan de eigenaar niets van zich laat horen en waarvan de eigenaar niet te achterhalen is. Vroeger hadden wij hiervoor op onze kledijpagina een rubriek van gevonden voorwerpen en tweedehandse kledij. Dit kon de families die het financieel wat moeilijker hebben, helpen om hun pagadders te laten sporten met kledij aan een gereduceerde prijs. Dit is nu vervangen door een Facebookgroep.

Loop samen met A.S.Rieme

VOOR WIE?
Ben je 18 jaar of ouder, kun je 5 km ononderbroken lopen aan een rustig tempo en herken je je in een van onderstaande uitspraken?
• Je wil regelmatig lopen om je conditie op peil te houden, maar in je eentje kom je er niet altijd toe
• Je loopt voor je gezondheid (ontstressen, overgewicht, …)
• Je loopt voor je plezier, niet om te presteren
• Je wil graag deelnemen aan loopevenementen. Een 10 km, 10 mijl of wie weet zelfs een halve of hele marathon staan op je verlanglijstje. Je behaalde tijd is niet het belangrijkste, wel het uitlopen.
Laat je opgebouwde conditie niet verloren gaan en sluit je aan bij de recreantengroep van AS RIEME. Lees verder Loop samen met A.S.Rieme

PK jeugd op 29 juni

Op 29 juni organiseren wij het Provinciaal Kampioenschap voor de jeugd.
Tijdschema

OPGELET! Op dezelfde dag van ons PK vindt er in de nabijheid van het sportcentrum ook een Kubbtoernooi plaats. Hierdoor zal het extra druk zijn in de straten rond het sportcentrum. Gelieve te parkeren in volgende straten: Jeroen Bosschlaan, Stormramstraat, Ridderzaalstraat, Jacob Van Arteveldelaan, Vaartsraat-West (op het gras) of Nederlandplein.