Alle berichten van Veerle Van Campenhout

Sint- en Pietentraining – 4/12

Op woensdag 4 december ging onze Sint- en Pietentraining door! Onze trainers – hulppieten leidden de kangoeroes, benjamins en pupillen op tot mini-hulppieten! Zo stonden er een paardenrace met mijter en paard, een puzzelloop (ook Pieten spelen nog graag) , een winkelkarrenrace ( cadeautjes snél ophalen is belangrijk!), een Sinterklaaaaaaaaaaasroep en cadeautjes in de schoorsteen gooien op het programma. Na afloop ontvingen onze atleetjes hun Pietendiploma én een zakje met lekkers!

Indoormeeting – 30/11/19

Onze jeugdatleten mochten het indoorseizoen officieel ‘openen’ met de jeugdmeeting ‘Memorial Kristof Eeckhout’. 20 Riem-atleetjes namen deel, meteen een mooi aantal! Benjamins Cyriel, Finn, Stan, Neo, Elise, Maud, Mila, Amelie, pupillen Janne, Ghien, Alessandra, Cato, Flore, Helena, Lars, Aaron, Samuel en Thor en miniemen Liam en Yoni gaven het beste van zichzelf! Lars (goud-1000m), Samuel (zilver-hoog) en Maud (brons-60m) mochten een medaille om de hals. We noteerden ook 30 nieuwe persoonlijke records!!

Veldloop Zele – 24/11 – De vlotte pen

Afgelopen zondag waren er ook heel wat Riemse atleten te vinden op  de “Memorial Falco Christiaens” te Zele. Geen tentje van AS Rieme dit keer maar toch heel wat blauw/gele Vikings te bespeuren. Een zeer mistig parcours met enkele lange stukken langs voetbal- en tennisveldterrein met korte bochten in het bos. Maar desondanks de dikke mist waren onze blauw geel kleuren toch goed te zien met mooie prestaties. Lees verder Veldloop Zele – 24/11 – De vlotte pen

CrossCup Roeselare – 24/11

3 Riem-atleten namen deel aan de CrossCup in Roeselare. Julie Ornelis liep naar een puike 12e stek van de 46 cadetten meisejs. Bij de masters dames werd Christine De Roose knap 15e. Luc Dellaert snelde naar een mooie 49e stek van de 87 masters heren. Rune Baeke ging van start bij de scholieren maar verzwikte zijn voet en moest opgeven.