Alle berichten van Veerle Van Campenhout

Interregio te Gent – 1/9

Gedurende het bijna voorbije zomerseizoen namen we met onze jeugdatleten deel aan de ‘interregio’. Ook op de laatste wedstrijd van dit criterium, de interregio te Gent, zagen we bijna 20 Riem-atleetjes actief. Samen zetten ze 26 PR’s neer. proficiat Helena, Alessia, Stan, Daan, Thor, Janne, Inès, Lenie, Alessandra, Gien, Cato, Flore, Arlieke, Flore, Mette, Amber, Lowie en Tibo!!

Succesrijk BK aflossingen met goud, zilver, brons en 3 clubrecords!

6 RIEM-ploegen namen deel aan het BK aflossingen in Merksem. 3 keer mochten we het podium op. Onze senioren dames pakten brons op de 4x800m in een erg sterk bezette wedstrijd. Traditioneel kwamen ook onze masters dames sterk voor de dag, dit met zilver – 4x100m en goud – 4x800m. Een mooie 5e plaats was er voor onze 4x800m-ploeg bij de cadetten meisjes en voor de 4x400m-ploeg bij de dames AC. Lees verder Succesrijk BK aflossingen met goud, zilver, brons en 3 clubrecords!

Jeugd-Ouderwedstrijd – 29/08

Onze jeugdatleten sloten vandaag hun zomervakantie af met de traditionele Jeugd-Ouderwedstrijd. Zo konden de mama’s en papa’s ook eens proeven van het wedstrijdgebeuren. Op het programma stonden de 60m, de 60m horden, de 600m, het verspringen, speerwerpen en fietsbandslingeren. Ook de familiekilometer (aflossingswedstrijd 400m-300m-200m-100m) was een succes!!