Alle berichten van xavier_rondas

Doe mee, voorspel en win!

In de coronacrisis mogen we dan wel niet meer in groep sporten, we kunnen wel alleen (of in duo) nog blijven genieten van onze atletieksport. Maar enig idee hoeveel we met alle AS Riemenaren tegenwoordig bij elkaar lopen? Nee? Dan is het de hoogste tijd voor een pronostiek.

Hoeveel km zullen ALLE Riem-atleten (groep Marnix, Koen, Glenn, de recreantenwerking, Team X en de jeugd) samen lopen in de periode tussen zaterdag 25 april en vrijdag 15 mei (drie weken)?

Geef je pronostiek door aan Veerle Van Campenhout of Xavier Rondas. Voor de winnaar is er een leuke verrassing! Heb je zelf gelopen, geef dan als de bliksem je gelopen km binnen bij Xavier of Veerle. Succes!!

BK Indoor Junioren en Beloften

Zaterdag 29 februari stond in het teken van de Belgische Kampioenschappen Indoor maar die gingen niet zoals gewoonlijk door in Gent maar wel in de nieuwe indoorpiste te Louvain La Neuve. Dus was het voor onze atleten een beetje verder rijden dan normaal. Met het afvallen van de 800m en 1500m waren er 3 i.p.v. 4 atleten van A.S.Rieme present voor hun (laatste) indoorwedstrijd dit seizoen. Hierbij geef ik graag de geleverde prestaties van deze atleten die toevallig allemaal Junioren waren. Lees verder BK Indoor Junioren en Beloften

BK veldlopen Brussel op 22 en 23 februari

Atleten die wensen deel te nemen aan het BK cross masters op 22 februari en het BK cross AC op 23 februari hoeven zich vooraf niet meer in te schrijven. Ze moeten zich ter plaatse inschrijven. Atleten die reeds een CrossCup-nummer hebben moeten dit gebruiken. Zij die dit nog niet hebben kunnen er ter plaatse een aanschaffen aan de prijs van €3. Dit geldt voor alle categorieën van benjamin tem master. Masters die op 22/2 meedoen aan hun BK moeten nog €5 extra inschrijving betalen.

Via de club (rondasluc@hotmail.com tem 16/2) kunt u tickets bestellen aan de voordeelprijs van €6. (aan de kassa €10 en afzonderlijk in VVK €7). Geboren in 2005 of later: gratis. BK masters cross is eveneens gratis.

Verdere info over het BK masters cross vind je hier en over het BK cross AC vind je hier.

Groot Riems Masterfeest

Tradities zijn er om in ere te houden. Daarom organiseren we dit jaar opnieuw ons groot Riems Masterfeest. En dit op 10/10/20 in Wachtebeke. Mis dit evenement niet en schrijf je nu al in! Meer info kan je hier lezen.  (PS ook andere sympathisanten van Rieme zijn welkom)