Alle berichten van xavier_rondas

Live Results Hamerfestival

Er zullen zondag live results zijn op het Hamerfestival. Hier vind je de link. Reeksindelingen zijn nog niet definitief en kunnen nog wijzigen in functie van afmeldingen en afwezigen de dag zelf. Check zondag dus regelmatig de site. Ook afgemelde atleten en vervangers worden nog toegevoegd. 

We verwachten heel warm weer morgen. Voorzie dus voldoende water. Ook wij willen het de atleten zo aangenaam mogelijk maken en voorzien een watersproeier en veel tenten en parasols om de schaduw op te zoeken. 

Kleedkamers en douches weer toegankelijk

Vanaf deze week zijn de kleedkamers en douches opnieuw beschikbaar. Let op: er wordt enkel gedoucht per bubbel. Op maandag en donderdag kunnen de vrouwelijke atleten van trainer Koen douchen van 20u tot 20u30. De atletes van Marnix hebben de douches van 20u30 tot 21u tot hun beschikking. Tussen de verschillende bubbels dienen de zitbanken te worden ontsmet. 

Voorinschrijven meetings 8 en 9 augustus – LET OP: Jeugdmeeting AFGELAST!

De jeugdmeeting moest wegens de nieuwe coronamaatregelen helaas AFGELAST worden. Iedereen die reeds betaalde zal zijn inschrijvingsgeld teruggestort krijgen. Dank voor de interesse die u toonde in onze wedstrijd en hopelijk kunnen we u volgend jaar in betere omstandigheden verwelkomen op een van onze organisaties.

Het Hamerfestival gaat wel door. Daginschrijvingen zijn echter niet meer toegelaten en intussen zijn ook de voorinschrijvingen afgesloten.

Het uurrooster van het Hamerfestival vind je hier. Let op aangepaste versie!

Kom maximaal 1u voor je wedstrijd naar de piste en verlaat na je wedstrijd zo snel mogelijk het terrein.

– Kom bij voorkeur alleen naar de wedstrijd. Per atleet laten we maximaal een toeschouwer toe. Spreek af om samen te komen met bijvoorbeeld een trainer. Losse toeschouwers worden niet toegelaten op het terrein.

– Mondkapjes zijn verplicht op het hele terrein. Enkel kinderen van 12 of jonger hoeven ze niet te dragen. Atleten mogen ze enkel afzetten tijdens het opwarmen, de wedstrijd en de cooling down. 

 

Doe mee, voorspel en win!

In de coronacrisis mogen we dan wel niet meer in groep sporten, we kunnen wel alleen (of in duo) nog blijven genieten van onze atletieksport. Maar enig idee hoeveel we met alle AS Riemenaren tegenwoordig bij elkaar lopen? Nee? Dan is het de hoogste tijd voor een pronostiek.

Hoeveel km zullen ALLE Riem-atleten (groep Marnix, Koen, Glenn, de recreantenwerking, Team X en de jeugd) samen lopen in de periode tussen zaterdag 25 april en vrijdag 15 mei (drie weken)?

Geef je pronostiek door aan Veerle Van Campenhout of Xavier Rondas. Voor de winnaar is er een leuke verrassing! Heb je zelf gelopen, geef dan als de bliksem je gelopen km binnen bij Xavier of Veerle. Succes!!