Categoriearchief: Algemeen

PK outdoor Oost-Vlaanderen DAG 1 20 april 2019

Zaterdag 20 april, een mooie lente dag en ideaal om van de 1ste outdoor piste meeting te genieten. Want vandaag werd de 1ste dag van het Provinciale Kampioenschap afgewerkt en deze ging door op de piste van AC Lebbeke. De atleten die de week voordien nog op stage waren in Portugal voelden zich terug op Portugese bodem, want het weer was prachtig en de zon scheen volop. Met 18 waren ze afgezakt naar Lebbeke om het beste van zichzelf te geven. Ik geef u graag een overzicht van de geleverde prestaties. En zo als altijd beginnen we met de jongste.

Lees verder PK outdoor Oost-Vlaanderen DAG 1 20 april 2019

Beker Van Vlaanderen jeugd

Komend weekend staat garant voor een eerste druk interclubweekend. Traditioneel bijten onze pupillen en miniemen de spits af. 30 jongens en meisjes zullen onze clubkleuren verdedigen en trachten zoveel mogelijk punten bijeen te sprokkelen. Plaats van afspraak is op zaterdag Bornem voor onze meisjes. Bij de jongens staat er een verplaatsing naar Hamme op het programma. Alvast veel succes aan al onze deelnemers en de jeugdtrainers!

Beker Van Vlaanderen jeugd 27/4 en 28/4

Op zaterdag 27 april – meisjes te Bornem en op zondag 28 april – jongens te Hamme, nemen we met onze pupillen en miniemen deel aan de ‘Beker Van Vlaanderen’, een interclubcompetitie tussen een 10-tal clubs. 29 RIEM-jeugdatleten schreven zich al in. Wil jij er ook graag bij zijn? Schrijf je in bij Veerle en vermeld er je 3 beste disciplines bij. Verdere info op de jeugdmail.