Categoriearchief: Training

Zeetraining 2019

Op zondag 22/12 stond de traditionele zeetraining op het programma. Van kangoeroe tot master, van wedstrijdatleet tot recreant, iedereen vond zijn gading in de duinen aan zee in Knokke. En de training werd al even traditioneel afgesloten met een kop heerlijke chocomelk (of 2, 3…) en de smakelijke cake!
Bedankt aan de trainers en cakebakkers!!

Sint- en Pietentraining – 4/12

Op woensdag 4 december ging onze Sint- en Pietentraining door! Onze trainers – hulppieten leidden de kangoeroes, benjamins en pupillen op tot mini-hulppieten! Zo stonden er een paardenrace met mijter en paard, een puzzelloop (ook Pieten spelen nog graag) , een winkelkarrenrace ( cadeautjes snél ophalen is belangrijk!), een Sinterklaaaaaaaaaaasroep en cadeautjes in de schoorsteen gooien op het programma. Na afloop ontvingen onze atleetjes hun Pietendiploma én een zakje met lekkers!

AS Rieme – 2de handsverkoop + lost and found

Bijna dagelijks worden we geconfronteerd met achtergelaten kledij waarvan de eigenaar niets van zich laat horen en waarvan de eigenaar niet te achterhalen is. Vroeger hadden wij hiervoor op onze kledijpagina een rubriek van gevonden voorwerpen en tweedehandse kledij. Dit kon de families die het financieel wat moeilijker hebben, helpen om hun pagadders te laten sporten met kledij aan een gereduceerde prijs. Dit is nu vervangen door een Facebookgroep.

Stage Tongerlo

Bijna 40 halve fond- en fondlopers trokken van 28 tot 30 oktober naar Tongerlo. Er werden vele kilometers afgemaald. Er werd ook aan het extra-sportieve gedacht. De spannende quiz werd gewonnen door het team XXX. Op dinsdagavond kon iedereen zich uitleven tijdens het bowlen. Met dank aan trainers Xavier en Marnix voor de geslaagde stage!!

Paasstage AS Rieme – Portugal

Volgend jaar, tijdens de tweede week van de paasvakantie gaan we opnieuw op atletiekstage. Net als de voorbije 2 jaar gaan we naar het uiterste zuiden van Portugal, meer bepaald naar Olhos d’Agua.

€ 700 – Albufeira – 2de week van de  paasvakantie

Vol pension – alles inbegrepen (behalve annulatieverzekering!)

Voor leden en niet-leden

Wil je graag mee? Super! Vergeet dan alvast niet in te schrijven en geef een seintje naar mariowauters@telenet.be en dit voor 6 oktober! Tot binnenkort!