Zilver en driemaal brons op BK indoor masters

Een zilveren medaille en drie bronzen. Dat is de mooie oogst van onze vier masters op het BK indoor. Alle vier werden wel Oost-Vlaams kampioen in hun discipline. 

We beginnen met onze zilveren medaillist Wilfried Van Der Steen. Hij werkte een mooie wedstrijd in het kogelstoten af en kwam slechts 13cm voor het goud bij de M60. Jammer maar toch knap die 11m20. Dij werd wel de eerste Oost-Vlaming.

Dries Lestienne koos voor twee nummers. Hij begon met een 60mH. daarin werd hij laatste met 10.61 maar hij was de enige Oost-Vlaming bij de M35 en kreeg provinciaal goud. In het verspringen deed Dries het uitstekend met een sprong van 5m38. Goed voor brons en de Oost-Vlaamse titel.

Lieven Van Bossche (M40) had nog nooit een 800m gelopen. Hij wist niet goed wat hij ervan moest verwachten. Hij deed het echter schitterend want hij werd derde in een tijd van 2.09.95. Op provinciaal werd hij eerste.

Tot slot kwam Carine Van Hulle in actie. Zij liep al haar derde 1500m van het seizoen en kan haar ervaring dus stilaan beginnen uit te spelen. In 5.27.69 zette ze haar tweede snelste chrono van de drie neer. (Op het BK AC liep ze 5.24) Het leverde haar brons op bij de W40. Ze kreeg even later ook goud voor haar provinciale titel.

Dikke proficiat aan onze masters met hun medailles!