KVV cad en sch: goud voor Lisa De Bock

Lisa snelt naar het 400m GOUD

Dit had u nog tegoed. Een verslagje van het KVV voor cadetten en scholieren van 15 augustus. Uitblinker was daarbij Lisa De Bock die het haalde in de 400m voor cadetten meisjes. Ze won in 59.98.

Lisa nam ook deel aan het verspringen en daar belandde ze met een sprong van 5m04 net naast het podium.

In de 800m hadden we bij de cadetten vier vertegenwoordigers. Jens Baeke startte in de B-reeks maar toch ging het daarin sneller dan in de latere A-reeks. Jens kon zijn serie winnen in 2.11.68, eveneens goed voor een nieuw persoonlijk record.

Jens wint zijn 800m-reeks

In de A-reeks startten Thimon Van Herrewege, Rune Baeke en Yorben De Rubbel. Het ging er tergend traag aan toe. Bij de passage aan de bel duidde de klok liefst 69sec aan. Dan barstte het los. De jongens zijn dit soort tactische wedstrijden duidelijk nog niet gewend en verdronken in het sprintgeweld. Hun tijden waren geen record. Thimon werd zevende in 2.12.05, Rune achtste in 2.13.12 en Yorben tiende in 2.17.24.

De Riemse cadetten bij de passage aan de bel

Gaelle Van Hyfte liep de 200m. Ze werd zevende cadette in haar serie. Haar tijd: 28.38.
Bij de scholieren werd Thanalak Suwannakhao zesde in zijn 200m-wedstrijd. In 25.81 zette hij een PR neer.
In de 400m vertegenwoordigde Stijn Praet de Riemse kleuren. In 54.82 bleef hij een halve seconde boven zijn record.

Proficiat aan alle deelnemers!

 

Een gedachte over “KVV cad en sch: goud voor Lisa De Bock”

  1. Eigenlijk een oproep naar de atleten : schrijf je in voor een kampioenschap, het lukt misschien om te mogen deelnemen. Toch een eer als je jezelf en de club mag vertegenwoordigen.

Reacties zijn gesloten.