Lisa De Bock op interprovinciale match

Als enige RIEM-atlete trok cadette Lisa De Bock naar Heusden-Zolder om er een week na haar geslaagd BK – Lisa won brons –  opnieuw een 400m te lopen. Ze won de wedstrijd in een sterke 58.74s,  goed voor een sterk persoonlijk record (vorige besttijd : 58.97s). Lisa nam ook nog deel aan het verspringen waar ze een mooie 5.18m liet noteren en als 3e eindigde.
Ook fiere oma Marleen Van den Abbeele maakte een kort verslagje. Waarvoor dank!

Lisa De Bock, meerkampster van het Kim-team, was op 16 september uitgenodigd om Oost-Vlaanderen te vertegenwoordigen op de Interprovinciale Match in Heuden-Zolder ( gekend van de Nacht van de Atletiek). Een treffen tussen alle provincies , die proberen hun beste atleten naar Heusden-Zolder te sturen. Lisa mocht deelnemen aan ver en aan de 400m.

Bij ver waren alle 4 haar sprongen over de 5 meter en kon ze als beste sprong 5m18 laten noteren. Dat leverde een derde plaats op.
Op de 400m slaagde Lisa erin een nieuw CR en PR  neer te zetten. In 58.74 deed ze ruim beter dan haar vorige PR. Zo kon ze sportieve revanche nemen voor haar 3de plaats van de week voordien op het BK. Ze versloeg nu Elisa Desmet die haar toen klopte voor de 2de plaats. Hier won Lisa de wedstrijd en de volle buit aan punten voor de ploeg waren binnen.
Lisa nam ook deel aan de 4 x 100m. De Oost-Vlaamse meisjes liepen zeer goed en zetten een besttijd neer. Achteraf werden ze echter wegens een foute stokwissel gediskwalificeerd. Spijtig .

Oost-Vlaanderen eindigde 2de op deze wedstrijd na Antwerpen. Het was een leuke belevenis en hopelijk kan er elk jaar wel eens iemand van AS Rieme deelnemen.