PK meerkampen – jeugdverslag


10 jeugdatleten sloten hun zomerseizoen af met het PK meerkampen in Deinze. Op zaterdag kwamen onze benjamins in actie. De pupillen en miniemen gingen zondag aan de slag op hun 4- of 5-kamp.
Alessandra Vermote, Flore De Rijcke, Lars Van der Leene en Louis Van Daele waren onze vertegenwoordigers bij de benjamins. Alessandra verbeterde zich op de 60m tot 10.95s en pakte een puike 18e stek met 635 punten. Flore sprong naar een nieuw PR van 2.30m in de verspringbak en ook haar bestprestatie met de hockey moest er aan geloven. Zij werd 28e.  Louis liet 4 nieuwe PR’s noteren, wat resulteerde in een sterke 7e plaats met 1256 punten. Eerstejaars Lars was heel blij met zijn nieuw PR op de 600m van 2.02.44 min. en kwam ook op de andere nummers sterk voor de dag. Hij werd 16e in de totaalstand.

Lana Van der Leene en Flor Bekaert zagen we actief bij de pupillen. Lana was duidelijk in goede doen met 4 nieuwe PR’s! Ze werd puik 23e in de totaalstand. Flor verbeterde zich met de kogel en totaliseerde 1370 punten. Hij werd 22e.

4 miniemen, Kayleigh Baeten, Laure Devlamynck, Kilian Moens en Casper Bekaert werkten een 5-kamp af. Laure slaagde er in om als 16e in de eerste helft van het deelnemersveld uit te komen. Zij kwam aan 2379 punten. Ook Kayleigh beleefde een sterke dag met verschillende PR’s. Zij werd 26e met 2084 punten. Casper mocht 5 keer juichen voor een nieuw PR en werd mooi 26e in de totaalstand. Kilian werd hier 32e na een reeks mooie prestaties en een eindresultaat van 1752 punten.

Proficiat aan alle deelnemers!