za. 25/11 – veldloop Vilvoorde

9 Riemse Vikings trokken naar het prachtige domein ‘Drie Fonteinen’ in Vilvoorde. Op een zwaar parcours zetten ze puike prestaties neer.


Janne Vergote was onze eerste Viking die in actie kwam. Samen met 38 andere tweedejaars benjamins leverde ze een mooie strijd. Ze werd zowaar 1e en mocht trots het bovenste podiumtrapje op! Twee reeksen later was het de beurt aan Lars Van der Leene. Hij heeft duidelijk de goede conditie beet want van de 51 tweedejaars benjamins haalde ook hij als eerste de aankomst. 41 tweedejaars pupillen werden het veld in gestuurd. Flore Vergote liep een mooie wedstrijd en werd puik 8e.  Een sterke 7e plaats was er voor Jana Van der Leene bij de eerste jaars miniemen.

Debora Wuestenbergs startte bij de scholieren meisjes. Zij heeft duidelijk geen moeite met de afstand en eindigde knap als 15e/19.

3 dames startten in de omvangrijke groep van 74 jun./sen./mas dames. Petra Bruggeman miste nipt de top 10 maar mocht als 3e master wel het podium op. Ze zette in sterk gezelschap een mooie prestatie neer. Volgende RIEM-atlete werd Lien Langeraert. Van de 36 senioren dames werd ze knap 12e. Veerle Van Campenhout heeft het iets minder op de lange crossen begrepen maar liep wel een goede wedstrijd. Als 16e op 31 masters eindigde ze mooi halverwege op dit zware parcours.


Marc Mechelinck zagen we actief in de masters heren wedstrijd M50+. Hij werd 4e in totaal en 3e bij de M55.