zo. 26/11 – veldloop in Zele – verslag vanaf cadet

De dag na ons clubfeest stond de cross in Zele op het programma. De opkomst van onze Riemse Vikings was dus ook wat lager dan anders. Toch tellen we 15 RIEM-atleten vanaf de scholierencategorie.

Bij de scholieren heren liep Brecht Neyt naar een knappe 10e stek op 15 deelnemers.

Geen lange cross heren dit keer. Er stond enkel een korte veldloop op het programma, met 51 deelnemers.  Eerst RIEM-atleet werd Brecht De Meulenaere op stek 13. Plaats 28 kwam op naam van Cedric Piessens. Ruben Goethals kwam als 38e over de meet. Ruud Naudts/49e en Thomas Vermeire/50e eindigden mooi in elkaars buurt.

Een podiumplaats kwam op naam van Evert Verdegem. Bij de junioren heren tellen we 17 atleten. Evert moest enkel KAAG-atleet Brecht Fasseur voor zich dulden.

40 masters heren namen de start. Onze 3 RIEM-atleten pakten een plaats bij de top 12. Lieven Van Bossche werd sterk 9e, gevolgd door David Moens op een mooie 11e plaats en Freddy Van Landeghem die als 12e over de meet liep.

Opnieuw 3 RIEM-atleten bij de masters dames, met 15 atletes aan de start Yelva Leune miste net het podium met een sterke 4e plaats. Elke De Vreese liep haar eerste individuele cross met een 6e stek als resultaat. Ook Leen Verniers liep een mooie wedstrijd en werd 12e.

Proficiat aan alle deelnemers!