Veldloop in Bornem op 21/01/18

Sarina, Elke, Yelva en Marijke voor de start

Met 3 podiumplaatsen en een reeks andere mooie prestaties keerden we huiswaarts na de veldloop in Bornem. Een boeiend parcours met zandheuvels, boomstammen, … zorgde mee voor een soms verrassend verloop van de wedstrijden.

Dames
Scholiere Debarah Wuestenberghs en master Christine De Roose W50 zagen we in de zelfde wedstrijd aan de slag. Deborah liep een goede wedstrijd en eindigde 25e/32. Christine pakte een mooie top 10-plaats – 8e/20.

Fiebe werd mooi 8e bij de junioren dames

5 dames jun/sen/mas verdedigden onze clubkleuren. Juniore Fiebe Aers liep een regelmatige wedstrijd wat resulteerde in stek 8 op 10 vertrekkers. Seniore Sarina Balcaen komt nu helemaal op dreef – na haar kwetsuur van voor Nieuwjaar – en kwam als 16e over de meet/25. En wat gezegd van onze masters dames! Van de start af waren ze helemaal voor in terug te vinden. Ze hielden puik stand en pakten met z’n drieën allen een top 4-plaats. Elke De Vreese mocht voor het zilver het podium op. Voor Yelva Leune werd het brons en Marijke Van Den Bossche liep met een verkoudheid toch nog mooi naar een 4e plaats.

Kilian Moens, onze vertegenwoordiger bij de cadetten jongens

Heren
Onze vertegenwoordiger bij de cadetten heren, Kilian Moens blikte tevreden terug op zijn wedstrijd. Hij werd mooi 38e/53.

36 vertrekkers bij de korte cross. Brecht De Meulenaere miste er op een haar na het podium en zette zo een heel sterke prestatie neer. Cedric Piessens veroverde ondanks een val en een losgekomen veter de 13e plaats.

Marc Mechelinck werd sterk 2e bij de masters heren.

Bij de jongste masters <50 vinden we Paul Engels als eerste RIEM-atleet terug in de uitslag met een 9e plaats. Lieven Van Bossche-22e en Freddy Van Landeghem-25e/48e zetten beiden een puike prestatie neer.
Bij de iets oudere masters 50< alweer 3 RIEM-atleten aan de start. We zagen hen in het eerste deel van de groep. Marc Mechelinck mocht zelfs het podium op voor het zilver. Luc Dellaert pakte nog een top 10-plaats met een 8e stek. Edmond Helskens liep als 13e over de meet.

Proficiat aan alle deelnemers!

2 gedachten over “Veldloop in Bornem op 21/01/18”

  1. Proficiat aan alle Riemse deelnemers. Mooie uitslagen. En niet vergeten, crossen komt jullie pisteseizoen ten goede. Basis leggen in de winter is oogsten in de zomer.

  2. Zij die lopen over de velden, geen zeveraars stuk voor stuk helden.
    Stap na stap, zucht na zucht, geef hen bloemen, geef hen lucht.
    Lach naar de vogel, loop door het bos, dan beleef je echt de cross.

Reacties zijn gesloten.