Veldloop Zottegem – 28/01 – jeugdverslag

Onze benjamins hebben er duidelijk veel zin in!

Het ging er bij de jeugd zot aan toe in Zottegem ! Heel wat mooie prestaties bij onze 21 deelnemers waaronder 6 podiumplaatsen.

De spits werd afgebeten door Charlotte Dhooge 16de plaats (17) in de categorie benjamins 2010. En bij de meisjes 2009 hebben Alessandra Vermote 8ste plaats en Tanne Geerinckx 15de plaats (21) ook het beste van zichzelf gegeven. Proficiat meisjes !

De categorie benjamins jongens werd enkel verdedigd door Charles Van Daele en eindigde knap 10de (24) in zijn reeks 2010.

Bij de pupillen meisjes stonden 4 dames aan de start. Lore Geerinckx (2008) kwam als 22st over de eindmeet (25). En bij de tweedejaars hadden we Louisa De Kesel op de 6de plaats, Lieke Van Moorhem op de 11de plaats en Britte Muylaert op de 16de plaats (19). Goed gedaan meisjes !

Onze pupillen met begeleidster Stephanie hebben er net een goede opwarming opzitten!

Bij de jongens pupillen 2008 ging het er toch wat spannender aan toe nadat Miro De Smet een schoen verloor maar toch keihard bleef doorgaan en nog de 5de plaats wist te veroveren … knap gedaan man ! Ook een knappe prestatie van Louis Van Daele die de 2de plaats wist te veroveren. Eveneens een applausje voor Mathias Sanders op de 17de plaats, Jarre Verstraete 20ste plaats en August Van Daele 24ste plaats (28).
De jongens 2007 werden vertegenwoordigd door Liam Van Bambost 17de plaats en Jenne Verhasselt 27ste plaats (27).

een uniek podium met 3 RIEMse atletes!!

 

Ook de miniemen meisjes 2006 hebben er een spannende wedstrijd van gemaakt en gunden geen enkele podiumplaats aan hun tegenstanders. Alyssa Potie werd knap 1ste gevolgd door haar zus Ilona 2de en Jana Van der Leene 3de (16). Proficiat dames !

Onze 6 miniemen liepen allen een puike wedstrijd.

Dina De Saedeleer 7de (8) moest haar categorie 2005 alleen verdedigen en deed dit met verve! Ze liep lang in 8e stelling maar toonde een sterk staaltje van vechtlust en liep in de laatste 500m nog een atlete voorbij. Knap!
De miniemen jongens hebben zich niet laten kennen door de miniemen meisjes.
Xander Sesselle (2006) kwam eveneens als 1ste (12) over de streep en Liam De Smet (2005) als 3de (25). Goed gedaan mannen !

We wensen alle jeugdatleten alvast veel succes toe volgende week !
Verslag Zottegem Jeugd door Inge Debacker.

Een gedachte over “Veldloop Zottegem – 28/01 – jeugdverslag”

Reacties zijn gesloten.