KVV veldlopen te Rotselaar

Hoewel dik 100km rijden trokken een aantal Riemse atleten naar het KVV veldlopen in Rotselaar. Deze wedstrijd is tevens een CrossCup en lokt de beste atleten van het land. Bij de benjamins 09 was er een tweede plaats voor Lars Van Der Leene. (39)

Alyssa Potie, Jana Van Der Leene en Ilona Potie traden aan bij de miniemen geboren in 2006 (eerstejaars). Ze werden 15e, 16e en 18e. (37)

Kayleigh Baeten liep bij de tweedejaarsminiemen. Ze behaalde een 22e plaats. (26)

Bij de miniemen jongens nam Xander Seselle deel. Hij misliep als 4e net het podium bij de eerstejaars. (40)

Jolien Van Hoorebeke was tevreden van haar wedstrijd bij de seniores dames. Ze werd 15e. (28)

Robbe Camphens had mijns inziens een iets mindere dag en moest vrede nemen met de 14e plaats. (32)

Drie masters dames zagen we lopen rond het mooie meer. Yelva Leune werd bij de W40 7e. Veerle Van Campenhout behaalde hier de 9e plaats. (11) Christine De Roose loopt bij de W50 en kwam als 9e aan. (11)

Bij de masters heren +35 liep Xavier Rondas als 4e over de streep. Op enkele seconden van het podium slechts. (22)

De oudere masters (+50) liepen apart. Marc Mechelinck liep een dijk van een wedstrijd en pakte het goud in zijn M55-categorie. Luc Dellaert schudde nog een geweldige versnelling uit zijn benen en mocht nog als derde het podium op. Proficiat heren!