Stage in Portugal – Albufeira van 6 tot 13 april

Op vrijdag 13 april zat onze stage er op. Om 05.30u wachtte de bus ons op…..

Van vrijdag 6 tot vrijdag 13 april stond de AS-Rieme stage gepland. Dit jaar trokken we niet naar het vertrouwde Rosas in Spanje. De bestemming werd Albufeira in Portugal in een prachtig 4-sterrenhotel met een tartanpiste, finesscentrum, crossparcours, …. Enkel het weer hadden we dit jaar niet echt aan onze kant. Maar dat belette de meegereisde atleten, trainers, supporters en begeleiders niet om er een erg geslaagde stage van te maken.

Met dank aan allen die deze stage mogelijk hebben gemaakt!

Een gedachte over “Stage in Portugal – Albufeira van 6 tot 13 april”

  1. Het was inderdaad een goede en mooie stage, alleen jammer dat de weergoden ons niet gunstig waren. Ik wil dan ook alle atleten bedanken voor hun inzet en de trainers voor hun begeleiding. Proficiat aan allen die dit mogelijk maakten: Op naar een mooi zomerseizoen 🙂

Reacties zijn gesloten.