Sterke prestaties op jeugdmeerkamp in Maldegem

Met 14 jeugdatleetjes waren we mooi vertegenwoordigd op deze jeugdmeerkamp. 7 benjamins, 3 pupillen en 4 miniemen vertegenwoordigden onze clubkleuren.

De benjamins en pupillen werkten een vierkamp af. Voor de miniemen stond er zelfs een vijfkamp op het programma. Bij de benjamins verbeterde Lars Van der Leene het clubrecord op de 600m. Samuel Aliko was gekomen voor een medaille op de vierkamp en slaagde hier ook in. Met een grote, zilveren medaille keerde hij fier huiswaarts.  Op de 60m bleef hij slechts 1h boven het clubrecord. Ook onze 5 benjamins meisjes, Gien Haegeman, Cato Marlier, Joline Traest, Marthe De Pauw en Flore De Rycke, leverden mooie prestaties op de 60m, de 600m, het hoogspringen en het kogelstoten. Op de 60m mochten ze allen in de zelfde reeks aantreden en maakten er zo een echte RIEM-wedstrijd van.

Bij de pupillen meisjes sprong Lieke Van Moorhem naar een nieuw PR van 4.15m. Ze won de 60m in een sterke tijd en eindigde in de totaalstand op een puike 3e plaats. Yoni Moreau en Ryan Van Gelder wisten zich te onderscheiden met knappe prestaties op de verschillende nummers.

Een volgende medaille was er voor Kayleigh Baeten bij de miniemen meisjes. Bij elke discipline was ze voorin terug te vinden. Zij mocht dan ook het goud om de hals. Femke Haes en Yana Van Der Leene vormden samen met Kayleigh en pupil Lieke een aflossingsploeg. Ze wonnen van de  plaatselijke club op de 4 X 80m. Lowie Wauters was actief op de 80H, het hoogspringen, het kogelstoten, het speerwerpen en de 1000m. Op dit laatste nummer verbeterde hij zijn PR met 5 sec. tot 3.23 min.. In de totaalstand werd het een puike 5e stek.

Benjamins Flore en Cato liepen samen met 2 meisjes van ACME de 4 X 60m en wonnen. Samuel, Lars (beiden ben.), Yoni en Ryan (beiden pup.) werden 2e bij de pupillen jongens.

Proficiat aan alle deelnemers!

volgende wedstrijden :
Provinciaal kampioenschap op zaterdag 23/06, met begeleiding
Interregio te Oudenaarde op zaterdag 30/06, met beleiding

2 gedachten over “Sterke prestaties op jeugdmeerkamp in Maldegem”

  1. Proficiat aan mijn kleinzoon Lars voor het verbreken van het club record oma en opa

  2. Proficiat Lars en bedankt voor de spannende en faire wedstrijd…vanwege Odinn en Eric

Reacties zijn gesloten.