interregio te Oudenaarde op 30/06

Op de eerste vakantiedag trokken onze jeugdatleten naar de interregio in Oudenaarde. Met een kleinere delegatie werden er toch mooie prestaties neergezet. Janne Vergote brak het CR op de 600m bij de benjamins meisjes.

Janne Vergote won zowel de 600m, in 2.04.35 min. als het verspringen, met 3.56m bij de benjamins meisjes. Haar tijd op de 600m is meteen een verbetering van het clubrecord. Bij de pupillen meisjes kwamen 4 RIEM-atletes in actie. Lieke Van Moorhem verbeterde haar tijd op de 1000m met meer dan 6 sec.. Ook Lenie Wauters en Britte Muylaert lieten nieuwe besttijden noteren. Flore Vergote zetten dan weer een PR bij het hoogspringen en het kogelstoten neer. Jarre Verstraete en Ryan Van Gelder waren onze vertegenwoordigers bij de jongens pupillen. Zij leverden mooie prestaties op de 1000m, het hoogspringen en het kogelsoten. Kayleigh Baeten, Bauke Verstraete en Lowie Wauters gingen bij de miniemen aan de slag op de 80m, de 150m, het verspringen en het speerwerpen. Lowie zette een nieuw PR neer in de verspringbak, met 4.35m en het speerwerpen, met 25.03m.

Proficiat aan alle atleten!

 

Volgende wedstrijd : meeting op eigen terrein op 11 juli.