avondmeeting in Ninove op 4/7

Op de avondmeeting in Ninove gingen 6 RIEM-atleten aan de slag.  Jens Baeke en Lore Bauwens zetten nieuwe persoonlijke besttijden neer.

cadetten

Rune Baeke koos dit keer voor de 300m horden. Hij won de tweede reeks in een knappe tijd van 44.12s. Hij wipte over 1.55m en bleef hier 5cm verwijderd van zijn PR.

scholieren

Lisa De Bock stootte de kogel 8.55m ver en sprong over 1.45m. Leonie Thaets was actief op de halve baanronde. Ze klokte er 28.33s. Jens Baeke koos voor de zelfde afstand en deed er 25.22s over, meteen een serieuze hap uit zijn vorig PR.

Jun / sen / mas

Jacintha Cornelis liet een mooie tijd noteren op het kortste spurtnummer. Met 12.95s bleef ze slechts 12h boven haar PR. Een nieuw PR was er hier voor Lore Bauwens die 13.53s deed over de zelfde afstand. Beide atletes namen ook deel aan de dubbele afstand. Voor Jacintha stopte de klok na 26.71s. Lore mocht tevreden zijn met haar 27.45s. Olivier Steyaert stootte zijn kogel naar 9.84m.