PK steeple te Oudenaarde – 7/8 – 3 medailles voor onze atleten met 2 X goud!

Met 5 atleten waren we vertegenwoordigd op de wedstrijd in Oudenaarde. 3 atleten waagden zich aan het PK steeple. Evert Verdegem-goud, Jolien Van Hoorebeke-goud en Lara Hemelsoet-zilver mochten na afloop van hun wedstrijd het podium op.

Junior Evert Verdegem nam bij de junioren deel aan het PK 3000m steeple. Hij klaarde de klus in 10.30.64 min.. en haalde zo de provinciale titel binnen.

Bij de dames senioren stonden 3 deelneemsters aan de start met daarbij Jolien Van Hoorebeke en Lara Hemelsoet. Beide atletes trotseerden de warmte. Enkel de waterbak kon voor enige verfrissing zorgen. Jolien pakte goud met 11.35.68 min.. Zilver was er voor Lara Hemelsoet met een tijd van 11.54.43 min..

Cedric Piessens zagen we actief op de 1000m. Hij eindigde als 7e mooi in de eerste helft van de groep in 2.45.83 min.. Bij de dames pakte Sarina Balcaen de 2e stek in een tijd van 3.10.20 min.. en werd ze 3e met de speer die na 22.93m op de grond landde.