Indienen prestatiebladen

Het seizoen loopt op zijn einde en sommige atleten bereiden zich stilaan voor op het winterseizoen. Zoals steeds verwachten we jullie prestatiebladen met een overzicht van de zomerse wedstrijden. Dit voor de berekening van het outdoorklassement. Jullie hebben nog tijd tem 31 oktober, maar….. stel niet te lang uit, zo kunnen onze klassementsverantwoordelijken Bart en An alles snel en goed opvolgen.

Alle informatie en de desbetreffende prestatiebladen vinden jullie hier.

NIEUW!!! INDIVIDUELE PRESTATIEVERGOEDING

Vanaf nu moeten alle atleten naast het prestatieblad ook een blad ‘Individuele prestatievergoeding’ invullen. Daarop moeten alle behaalde podia op de diverse kampioenschappen worden genoteerd. Neem hier zeker al eens een kijkje. In het tweede tabblad kunnen jullie een ingevuld voorbeeldje vinden. Bij vragen kunnen jullie bij terecht op bart.aersATtelenet.be. Dit e-mailadres dienen jullie ook te gebruiken om de prestatiebladen naartoe te sturen.

Een gedachte over “Indienen prestatiebladen”

  1. hallo,
    ik vind geen prestatieblad, maar iets om mij aan te melden en dat lukt niet

Reacties zijn gesloten.