Paasstage 2019

Na de geslaagde stage van afgelopen april hebben we beslist om volgend jaar opnieuw te opteren voor Portugal. De trainingsfaciliteiten zijn er fantastisch en het hotel werd ook fel gesmaakt. Enkel het weer zat tegen maar dat zal volgende lente hopelijk anders zijn. Lees hieronder alle info. Snel reageren is de boodschap. 

We hebben alvast betere voorwaarden kunnen bekomen in vergelijking met dit jaar. Alles bij elkaar komen we uit op een prijs van om en bij de €650 per persoon. (vluchten, transfer, vol pension op 6-persoonskamer)

We opteren voor de eerste week van de paasvakantie omdat deze iets goedkoper uitvalt. Om de prijs nog wat te drukken zullen we ditmaal ook een pastaparty en koekenverkoop organiseren.

Nieuw dit jaar is de keuze tussen een 2-, 4- of 6-persoonskamer. Met uiteraard de voordeligste prijs op de 6-persoonskamer.

Er kan nu ook gekozen worden tussen half of vol pension. Voor de atleten raden we ten stelligste vol pension aan omdat ze tussen en na de trainingen voldoende moeten eten. Voor de toeristen is er de keuze. Het prijsverschil tussen half en vol pension is €6 per dag.

Indien u interesse hebt om mee te gaan, graag VOOR 18 september een e-mail naar Mario Wauters (mariowauters@telenet.be) met vermelding van het aantal personen en de gewenste hotelformule. (Let op: atleten vol pension)