PK meerkamp te Sint-Niklaas op 22/9 en 23/9

Onze meerkampers hadden het weer niet aan hun kamp. Vooral op dag 2 was de regen meer dan eens spelbreker. Toch presteerden onze atleten knap. We noteerden 4 podiumplaatsen.

Bij de benjamins daagden 3 RIEM-meisjes op.   Alessandra Vermote/10e, Cato Marlier/12e en Flore De Rijcke/20e leverden allen mooie prestaties op de verschillende onderdelen. Samuel Alika was onze vertegenwoordiger bij de jongens. Van de 26 deelnemers wist hij zich te onderscheiden met een knappe 4e stek en 1518 punten!  Nog bij de jeugdreeksen maar dan bij de pupillen meisjes daagden 34 atletes op. Na afloop van een erg spannende vierkamp prijkte Lieke Van Moorhem met 2093 punten helemaal bovenaan de uitslagenlijst. De nummer 2 strandde op 5 puntjes … Ook Ryan Van Gelder was in goede doen. Van de 24 deelnemers pakte hij de 19e stek met een puntentotaal van 961 punten.  Kayleigh Baeten plaatste zich halverwege de groep met 2375 punten bij de miniemen meisjes.

Onze meerkampgroep was vertegenwoordigd met 3 atleten die allen een podiumplaats veroverden. Voor Rune Baeke werd het een zilveren plak met 3849 punten, op slechts 8 punten na de nummer 1! Bij de senioren dames stonden zelfs 2 RIEM-atletes op het podium. Lore Bauwens totaliseerde 3699 punten en werd hiermee 2e. Brons was er voor Jacintha Cornelis met 3618 punten.

2 gedachten over “PK meerkamp te Sint-Niklaas op 22/9 en 23/9”

  1. Rune behaalde 3849 punten (op 8 punten van de overwinning).
    De punten van de 1000 meter werden in de uitslag foutief niet meegeteld. Daar haalde Rune 716 punten op, vandaar.

  2. Het was zondag geen weer om zelfs met de hond te gaan wandelen, dus super veel respect voor onze “vikings”.

Reacties zijn gesloten.