24e Nationaal criterium jeugd te Nijvel – 29/09

2 RIEM-atleten namen deel aan dit nationaal criterium.  Lars Van Der Leene en Lieke Van Moorhem lieten samen 3 persoonlijke records noteren. Lars pakte de 2e podiumplaats.

Tweedejaars benjamin Lars Van Der Leene stond met een PR van 1.53.31 min. als 2e op de deelnemerslijst genoteerd van de 600m. Op deze laatste wedstrijd van het seizoen verbeterde hij zich zo maar eventjes tot 1.51.09 min., meteen goed voor een zilveren plak en een verbetering van het clubrecord dat al op zijn naam stond.

Tweedejaars pupil Lieke Van Moorhem was ook al in heel sterke doen. In de reeksen 60m moest haar PR er aan geloven. Ze kwam aan 8.52s, waarmee ze zich plaatste voor de finale. In deze finale werd ze puik 4e in 8.61s. Ook bij het verspringen zagen we een sterke Lieke aan het werk.  We wipte 4.58m ver, of een PR-verbetering van 29cm! Ze werd een 2e keer 4e!