Crosscup te Mol – 4/11

4 clubleden trokken op 4 november naar het Zilvermeer in Mol, dit voor de eerste individuele crosscupmanche. We noteerden mooie resultaten. Robbe Camphens liep naar een sterke 6e stek.

De meeste clubleden gingen de dag voordien aan de slag in Zwijnaarde. In Mol, waar de tegenstand heel sterk was, was het behalen van een ereplaats geen gemakkelijke opdracht. Toch slaagde Robbe Camphens hier met glans in. Van de 49 deelnemers liep hij al als 6e over de meet!

Bij de masters dames stonden slechts 13 deelneemsters aan de start. Zij dienden hun wedstrijd samen met de junioren en senioren dames af te werken. Voor Christine De Roose werd het een puike 11e stek.

Bij de masters heren wist  Luc Dellaert een plaats te veroveren midden in het pak, dit met plaats 40 op 78 deelnemers. Kersvers RIEM-atleet Ivan Vercauteren liep hier verdienstelijk als 67e over de meet.

 

Een gedachte over “Crosscup te Mol – 4/11”

  1. Het is me opgevallen dat Christine slechts 2 seconden achter de 1 ste atlete was bij de + 55,en dat Luc de 3de plaats wist te behalen bij +55.
    Ik geloof dat er in de crosscup aparte klassementen worden bijgehouden per leeftijdscategorie dus goed gedaan!

Reacties zijn gesloten.