Veldloop Deinze op zondag 18-11-2018 vanaf cadetten

Zondag werd de 3de grote prijs van Oost-Vlaanderen op gang geschoten van de stad Deinze. Met 1186 deelnemers kon DEIN tevreden zijn van opkomst ondanks concurrentie van Olympic Brugge.

20 Vikingen namen hier de start . We moesten wel wachten tot de masters W50 vooraleer we iemand uit eigen rangen op het podium zagen. Deze eer was voor Christine De Roose met een knappe 2de plaats.

Bij de cadetten dames zagen we 1 Riemse deelneemster ,Dina De Saedeleer. Goed aangemoedigd door haar mama werd Dina 39ste en hield nog meerdere tegenstanders achter haar. (45)

In de grote groep cadetten heren was ook Kilian Moens onze enige starter. Met een 18de plaats op 74 is dit gewoon een sterke prestatie.(74)

Bij de scholieren heren liep Niels Van Landeghem een degelijke wedstrijd en eindigde 27ste. (39)

Samen met de scholieren dames werden de masters W50 op gang geschoten. Christine De Roose etaleerde nog maar eens haar goede conditie en behaalde verdienstelijk een 2de plaats. En of ze fier was op het podium!!! (6)

Dan werden de dames senioren op gang geschoten en hier verraste Jacintha Cornelis ons met een zeer knappe 14de plek. 10 tellen later dook Lara Hemelsoet ook nog de eerste helft binnen als 16de. Lien Langeraert was nog maar pas hersteld van een stevige verkoudheid, deelde haar wedstrijd voorzichtig maar goed in en werd 19de. Melissa Balcaen verweerde haar kranig en kon als 32ste nog een tegenstandster achter haar houden . (33)

In diezelfde reeks liepen Marijke Van Bossche en Yelva Leune niet ver uit elkaars buurt. Respectievelijke 6de en 7de plaats was heel degelijk ,alhoewel Yelva daar matig tevreden mee was.(13)

Dan was er een goed bezette reeks masters heren +50. Marc Mechelinck spande de kroon voor onze club met een 7de plaats. Iets verder zag men Luc Dellaert op een mooie 11de plaats eindigen. Ronald Descamps had er terug zin in en plaatste zich op rang 36. (42)

Evert Verdegem was goed gestart bij de junioren heren. In de 2de helft had Evert het iets moeilijker en overschreed als 7de de eindmeet.(18)

Bij de jongere masters liep Paul Engels gewoon goed en behaalde een 14de plaats. David Moens was na zijn ziekte op reserve gestart en schoof langzaam vanuit de laatste gelederen op naar plaats 32ste plaats.(44)

Tot slot namen 4 Vikingen deel bij de senioren heren. Ruud Naudts was in dit sterk gezelschap onze beste man op plaats 20. Op respectabele achterstand volgde Thomas De Wilde (die het langere werk niet schuwt)als 29ste . Hij ging op zijn beurt een alerte Lennert Verdegem vooraf als 33ste. Kevin Neyt liep zeker niet slecht en sloot de rangen op plaats 37. (37). Proficiat aan alle deelnemers!!!

Een gedachte over “Veldloop Deinze op zondag 18-11-2018 vanaf cadetten”

  1. Slecht weer, te koud,te nat,echte atleten trainen altijd.Als je aangepaste kledij aan hebt voel je niet zoveel van de koude en heb je 2 maal zoveel plezier aan je training.
    Kom op en aan de slag,zodat we op onze kerstcross allemaal op ons best zijn!

Reacties zijn gesloten.