10e Memorial Valentien De Smet te Oudenaarde – 3/12 – verslagje jeugd

Daags na ons geslaagd clubfeest trokken 10 jeugdatleten naar de veldloop in Oudenaarde. Ze brachten 1 gouden plak en vele mooie prestaties mee huiswaarts.

Benjamin Helena Keymolen toonde zich de voorbije veldlopen al sterk door steeds een mooie ereplaats te veroveren. Dit keer was het helemaal raak! Van de 30 2e jaars meisjes liep ze zowaar als 1e over de meet! Haar eerste overwinning is binnen. Bij de tweedejaars jongens stonden er 40 atleten aan de start. Rune Mathieu plaatste zich knap als 23e.

Bij de eerstejaars pupillen meisjes mochten we supporteren voor 3 RIEM-atleetjes. We vinden 45 deelneemsters terug op het uitslagenblad. Op plaats 15 eindigde Jolien Traest. Een 17e stek werd het voor Nona Criel. Flore De Rijcke mocht tevreden zijn met haar 25e plaats.

2 1e jaars miniemen meisjes verdedigden onze clubkleuren. Louisa De Kesel wist een mooie top 10-plaats te veroveren. Britte Muylaert werd knap 25e op 44 atletes. Bij de 1 jaar oudere meisjes plaatse Jana Van Der Leene zich met een 12e stek halverwege. De eerstejaars miniemen jongens stonden met 51 deelnemers aan de start. Liam Van Bambost werd er eerste clubgenoot op stek 37. Ryan Van Gelder liep aan een mooi tempo zijn wedstrijd uit als 50e.