Vlaams Kampioenschap Indoor – 27/01

Het indoorseizoen draait op volle toeren. Week na week presteren onze atleten sterk op de Gentse indoorpiste. Afgelopen weekend stond het Vlaams kampioenschap AC op het programma. 5 RIEM-atleten konden zich hiervoor selecteren.

Lore Bauwens zagen we 2 keer aan het werk. Op de 60m klokte ze een sterke 8.61s, slechts 1t verwijderd van haar PR. Op de baanronde lukte ze 28.11s.

Sander Colpaert koos voor het kortste spurtnummer. Met 7.53s benaderde hij zijn PR tot op 14h. Op de baanronde verscheen er 24.18s achter zijn naam.

Op de 400m mochten we supporteren voor 2 RIEM-atletes. In reeks 3, de op 1 na snelste reeks, kwam Jacintha Cornelis aan een geslaagde 59.44s, meteen een SR. In de laatste en snelste reeks zagen we Lara Hemelsoet aan het werk. Ze liep een sterke wedstrijd en kreeg 58.78s achter haar naam. Het bracht haar op een 6e totaalplaats. Haar tijd bleek ook haar 2e snelste tijd ooit. Sterk!

Op de 800m bij de heren dook junior Joachim Bafort net niet onder de 2 min.-grens. Met 2.00.48 min. klokte hij een seizoensbeste en werd 5e van de 1e reeks. Jammer dat hij een aantal keren ingesloten zat, anders was het CR zeker in gevaar geweest. 

Een gedachte over “Vlaams Kampioenschap Indoor – 27/01”

Reacties zijn gesloten.