Werpmeeting Stekene – 14/9

3 atleten namen vandaag deel aan de eerste Memorial Mark Gevers in Stekene. Ricky De Zutter, Patrick Moureau en Niels Van Landeghem lieten puike werpprestaties noteren.

Ricky De Zutter stootte zijn kogel naar 11.92m, gooide zijn speer 46.15m ver en kreeg bij het discuswerpen 35.75m achter zijn naam. ‘Ik mag tevreden zijn met mijn prestaties’, klonk het. ‘Ik mik met de speer op een prestatie rond de 50m maar die 46m is zeker niet slecht. Met de kogel gaat het ook steeds beter, nadat ik enkele weken last had van een handblessure’.

Patrick Moureau-M50 en Niels Van Landeghem-sch. kwamen uit in de zelfde wedstrijd speerwerpen. Voor Patrick landde de speer na 31.67m. Niels wou graag de grens van 30m doorbreken. Met 26.15m slaagde hij niet in zijn opzet maar wellicht lukt het hem wel bij een volgende meeting.