CrossCup Relays – Cadetten en Scholieren

Net als in de andere categorieën waren onze cadetten en scholieren sterk vertegenwoordigd. Trainer Xavier stelde 5 ploegen op. De cadetten meisjes pakten een top 5-plaats. Ook onze andere teams bleken in goede doen!

Bij de cadetten meisjes stonden 2 Riemse teams aan de start. Julie Ornelis liep meteen mee voorin. Zij gaf de aflossingsstok door aan eerstejaars Alyssa Potie die een mooie wedstrijd liep. Slotloopster Lisa Van Bosche snelde naar een heel knappe 5e stek, dit op 59 teams. Nog een mooie prestatie kwam op naam van ons andere team met startloopster Lina Baeke. Ilona Potie en Kiara Moens, beiden eerstejaars wisten de goede uitgangspositie te behouden. Zo pakten zij een 30e plaats, mooi halverwege.

Een later was het de beurt aan de cadetten heren waar 54 teams de start namen. Eerstejaars Xander Sesselle nam meteen een sterke start. Niels De Pauw bevestigde zijn vooruitgang. Liam De Smet sloot als slotloper af met een puike 16e stek. Ook ons andere team, met Tibo Welvaert, Ferre Danschutter en Xylian Meyvaert mocht tevreden zijn met de geleverde prestatie en de 41e plaats. 

Geen team bij de scholieren dames, maar onze tweedejaars cadetten zijn er van overtuigd hier volgend jaar verandering in te brengen. Bij de scholieren heren stond er wel een Riems team aan de start. Yorben De Rubbel, Kilian Moens en Rune Baeke liepen de Riemse clubkleuren alweer mooi in de kijker, dit keer met een 16e stek.