CrossCup Relays – Benjamins


Ook onze allerjongste atleetjes tekenden present op deze relays. Bij de meisjes nam er 1 ploegje deel. Bij de jongens stonden er 2 Riemse teams aan de start.

Voor de opwarming van onze benjamins, mochten we rekenen op de mama van Amber en de mama van Warre, waarvoor dank! Onze atleetjes hadden er dan ook zin in! 

Bij de meisjes startte Maud De Pauw sterk en nestelde zich meteen in de top 10. Eerstejaars Elise Van Parys en Amber Baetens slaagden er in deze prima uitgangspositie te behouden, zodat ons team hier met de 9e plaats ging lopen, dit op 38 teams! Sterk!

Ook bij de jongens mochten we supporteren voor 2 Riemse teams. Neo Verleure, Max Vereecke en Daan Raes klasseerden zich op een puike 22e stek. Een mooie 50e plaats was er voor Warre De Wever, Jason Saey en Sep Degrande.  51 teams vinden we terug op het uitslagenblad.