CrossCup Relays – Pupillen

Met 7 teams waren onze pupillen sterk vertegenwoordigd op de relays. Veel atletiekplezier verzekerd! Zowel bij de meisjes als bij de jongens viel er een top 10-plaats te noteren. Onze jongens mochten het podium op!

Onze 12 pupillen meisjes warmden zich op onder de deskundige leiding van Petra Bruggeman, die later op de dag zou schitteren bij de masters. In team 1 nam Marthe De Pauw een prima start. Janne Vergote toonde haar kunnen en haalde verschillende meisjes in. Ook Cato Marlier liep een puike wedstrijd. Met een 10e stek op 74 teams konden deze meisjes zeker tevreden zijn.

In team 2 nam Joline Traest de eerste 1000m voor haar rekening. Zij gaf de aflossingsstok door aan Flore De Rycke, die ook al een prima indruk gaf. Lilly Geirnaert wist haar plaatsje te behouden zodat dit team op stek 56 werd geklasseerd.

2 Riem-teams eindigden even verderop op een respectievelijke 67e en 68e plaats. In team 3 liepen hier Febe Degrande, Alessia Sesay en Lisa Van Goethem een knappe wedstrijd. Het 4e team, met Janne Vermeulen, Arlieke Welvaert en Famke Verhamme kon tevreden terugblikken over de mooie prestatie.. 74 teams namen hier de start.

Ondertussen werden de pupillen jongens klaargestoomd voor hun wedstrijd, dit o.l.v. trainster Lies. In team 1 snelde Lars Vander Leene er als een speer van door. Hij toonde zijn klassse. Eerstejaars Charles Van Daele liet ook al een prima indruk. Slotloper Samuel Alika streed voor een podiumplaats en slaagde hier ook in! Na afloop mocht dit team op het 2e podiumtrapje. Ook onze andere 2 teams verdienen een pluim voor hun inzet. Rune Mathieu, Aaron Van Den Berghe en Thor Van Acker snelden naar de 49e stek. Een 77e plaats was er weggelegd voor Yenthe Delporte, Lowie De Boever en benjamin Djavo De Pauw. Hier vinden we 82 ploegen terug op het uitslagenblad.