Veldloop te Mechelen – 11/11

4 atleten trokken op 11/11 naar de veldloop in Mechelen. Deborah Wuestenberghs nam er deel aan haar eerste veldloop bij de junioren dames. Zij vertelt over haar ervaring. Bavo Laureyns, Brecht De Meulenaere en Matthias Van Herreweghe zagen we actief op de korte cross.

‘Mijn eerste cross als junior zit erop, ik heb er echt van genoten. Het was wel wat aanpassen om van scholier naar junior te veranderen. De crossen zijn natuurlijk 5,5 km geworden i.p.v. 2,5 km. In het begin had ik er wel een beetje schrik voor, maar eens je bezig bent merk je niet veel verschil. Dit komt natuurlijk omdat je geconcentreerd bent op de wedstrijd. Ik heb gekozen om mee te doen aan de cross in Mechelen, dit is immers mijn lievelingscross. Het was al direct een echte cross. Dit kwam doordat het parcours er glad en modderig bij lag en dit resulteerde ook in een aantal valpartijtjes. Ik kwam uiteindelijke als 7de junior van de 12 binnen. We waren in totaal met 2 Riemse-atleten. De tweede atleet die aan de start stond was Bavo Laureyns, we vonden hem terug aan de start van de korte cross heren. Ook hij liep een fantastische wedstrijd en uiteindelijk kwam hij als 29ste over de finish van de 39. Hij was niet de enige aan de start van de korte cross! Brecht De Meulenare liep naar een prachtige 8e stek. Matthias Van Herreweghe bemachtigde een heel mooie 21e plaats.  ‘

Een gedachte over “Veldloop te Mechelen – 11/11”

  1. Graag even melden dat ook Brecht De Meulenaere (8) en ikzelf, Mathias Van Herreweghe (21), de korte cross hebben gelopen in Mechelen.

Reacties zijn gesloten.