Veldloop te Aalter – Jeugdverslag

Nu de ‘Vlotte pen’ weer helemaal terug is, mogen we ons wekelijks verheugen op een jeugdverslag door 1 of meer van onze ouders!
Het verslag van An Booghmans en Liesbet Timmermans.
31 jeugdatleetjes namen deel in Aalter!

Onder een stralende zon verwelkomde Halestra AS Rieme op hun 11de Memorial Diederik Van Ooteghem. Bij de kangoeroes meisjes zagen we Leonie Verhamme naar een knappe plaats spurten. Charles en Louis Van Daele waren dan weer fervente supporters van hun jongere broertje die bij de kangoeroes jongens genoot van zijn eerste wedstrijd.

Bij de eerstejaars benjamin meisjes (geboortejaar 2012) eindigden twee meisjes, Elise Van Parys (plaats 5) en Nimke Devos (plaats 7) in de top tien. Ook  Estée Lootens toonde haar doorzettingsvermogen. Bij de tweedejaars benjamins meisjes (geboortejaar 2011) startte Maud De Pauw als enige AS Rieme atleet. Ze eindigde op een sterke vierde plaats op 34 deelnemers. Knappe prestaties voor de benjamins meisjes!

Bij de benjamin jongens (geboortejaar 2012) had August De Reu sterke benen en werd hij de winnaar op 39 deelnemers! Warre De Wever deed ook zijn best en eindigde op een 23ste plaats. Sep Degrande volgde op een 26ste plaats en Finn Van Hoorebeke werd 37ste. Proficiat aan de benjamin jongens voor hun sterke prestaties tijdens de wedstrijd! Bij de benjamin jongens (geboortejaar 2011) liep Cyriel Vanhee de 29ste plaats, gevolgd door Max Vereecke op een 40ste plaats in de rangschikking. Jason Saey en Djavo De Pauw hielden elkaar gezelschap en eindigden op de 60ste en 61ste plaats.

Bij de eerstejaars pupillen meisjes (geboortejaar 2010) zette Helena Keymolen haar beste benen voor om de 6de plaats in de wacht te slepen. Febe Degrande eindigde op plaats 33, gevolgd door Famke Verhamme op plaats 43. Chapeau voor de girls! Bij de tweedejaars pupillen meisjes (geboortejaar 2009) behaalde Janne Vergote een schitterende eerste plaats. Zo haalde ze de tweede medaille binnen voor AS Rieme! Ook Alessandra Vermote mocht het podium betreden met een knappe derde plaats. De zon bleef schijnen boven de Maria-Aalterse velden en de sfeer in de AS Rieme tent was optimaal. Zo behaalde Marthe De Pauw een 16de plaats en kwam Flore De Rijcke aan op de 27ste plaats. Arlieke Welvaert werd langs de zijlijn aangemoedigd en streek neer op een 37ste plaats. Ook voor deze dames super gedaan!

Bij de eerstejaars pupillen jongens (geboortejaar 2010) startten drie Riemse Vikings aan de meet. Charles Van Daele eindigde net niet in de top tien en kwam uit op plaats 12. Thor Van Acker kwam achter en eindigde op plaats 27, gevolgd door Rune Mathieu op de 31ste plaats. Deze Vikings hebben met trots ook de kleuren van AS Rieme in de verf gezet! Bij de pupillen jongens (geboortejaar 2009) en miniemen dames (geboortejaar 2008) zagen we geen deelnemers van AS Rieme. Hopelijk kunnen we hierover de volgende wedstrijd iets uit onze vlotte pen toveren…

Bij de miniemen meisjes (geboortejaar 2007) liep Louisa De Kesel een 7de plaats, gevolgd door Flore Vergote op een 8ste plaats. Britte Muylaert streek neer op een 21ste plaats en op de 22ste plaats zagen we Lore Van De Velde over de finish gaan. Met z’n vieren hadden ze duidelijk veel plezier! Bij de miniemen jongens (geboortejaar 2008) was Louis Van Daele superblij met z’n eerste plaats. De vierde medaille voor AS Rieme was binnen! Jarre Verstraete schudde alles uit z’n benen en behaalde een knappe 12de plaats. Goed gedaan jongens!

Bij de miniemen jongens (geboortejaar 2007) mocht ook Helder De Baere het podium op door zijn tweede plaats op 36 deelnemers.

De atleten liepen vandaag allemaal supersterk!

Wij schreven met veel plezier de vlotte pen!
Tot de volgende!