Veldloop Zele – 24/11 – De vlotte pen

Afgelopen zondag waren er ook heel wat Riemse atleten te vinden op  de “Memorial Falco Christiaens” te Zele. Geen tentje van AS Rieme dit keer maar toch heel wat blauw/gele Vikings te bespeuren. Een zeer mistig parcours met enkele lange stukken langs voetbal- en tennisveldterrein met korte bochten in het bos. Maar desondanks de dikke mist waren onze blauw geel kleuren toch goed te zien met mooie prestaties.

Bij de kangoeroes meisjes (geboortejaar 2013) zagen we Verhamme Leonie een mooie plaats veroveren.
Bij de eerstejaars benjamin meisjes (geboortejaar 2012) verdedigden 3 Riemse meisjes onze club met knap werk van Baetens Amber (5) plaats, en kort nadien liep Van Parys Elise (7) over de eindmeet Ook Van Damme Elene liet zich niet doen en ging voor een mooie 36ste plaats van de 39 deelnemers.  Knappe prestaties meisjes!
Bij de eerstejaars benjamin jongens (geboortejaar 2012)  was De Reu August terug paraat. Hij liet zich niet doen en kon een knappe 4 de plaats bemachtigen.  Ook De Wever Warre liep een mooie wedstrijd en eindigde 30ste van de 34 atleten. 
Bij de tweedejaars benjamin jongens (geboortejaar 2011) waren er 5 dappere jongens aanwezig die mooi verspreid onze club verdedigden.  Zo kwam Van Rentergem Matteo (10) nog net binnen de top 10 binnen. Nadien volgende Verleure Neo (26) en kort nadien volgde Vereecken Max (29). Saey Jason (35) ging er ook helemaal voor, nadien kwam De Pauw Djavo (42) van de 44 atleten over de eindmeet.

Bij de pupillen eerstejaars (geboortejaar 2010) werd de afstand van 900 naar 1150 gebracht. Hier liep Verhamme Famke (36)als enige meisje van onze club een knappe wedstrijd en haalde ze een mooie 36ste plaats van de 39 atleten.
Bij Pupillen (geboortejaar 2009) werd het startschot gegeven en ging Vergote Janne er helemaal voor en ze kon mooi op kop blijven en mocht het podium op met een meer dan knappe 1ste plaats. Ook Vermote Alessandra ging de achtervolging in en kwam als 6de binnen . Super gedaan meisjes!

Bij de eerste jaars pupillen (geboortejaar 2010) zagen we Van Den Berghe Aaron (14) en Van Acker Thor (27) en niet veel later volgde Mathieu Rune (34). Knap gelopen want ook hier waren ze in hun reeks met 53 atleten. Super gedaan jongens!
Bij de pupillen (geboortejaar 2009) was enkel Van Der Leene Lars aanwezig om ons club te verdedigen, maar hij liet zich niet kennen want tussen de andere 45 atleten kon hij met grote voorsprong de 1ste plaats veroveren en dit aanhouden tot aan de eindmeet. Zo mocht hij nadien de trap op want hij mocht zijn medaille gaan ophalen! Mooie prestatie Lars met je eerste plaats!

Bij de miniemen dames (geboortejaar 2008) die 2 km moesten lopen zagen we De Windt Inès met een knappe 6de plaats van de 31 atleten.
Bij de minimen dames (geboortejaar 2007) kwam Vergote Flore als 4de binnen en volgde Raes Amber met een mooie 19 de plaats van de 21 atleten. Mooie prestatie dames!

Bij de minimen heren (geboortejaar 2007) was Van Bambost Liam die ook onze kleuren vertegenwoordigde en met een 20ste plaats binnen kwam van de 24 atleten. 

Aan alle atleten een dikke proficiat! jullie deden het één voor één TOP!
Met vriendelijke groeten Lydia ( mama Elise Van Parys)