Kerstveldloop te Ertvelde – 29/12 – Benjamins

43 eerstejaars benjamins verschenen aan de startlijn met hierbij 7 Riem-atleetjes.

Elise Van Parys, die we al vaak tegenkwamen deze winter, klasseerde zich op een heel knappe 6e plaats, van nabij gevolgd door Amber Baetens op de 8e stek. Even later liep ook Estee Lootens over de aankomst, dit als 16e. Amélie Van Gelderen werd hier puik 17e. Elise Leroy mocht tevreden zijn met stek 19, net als Nimke De Vos die met haar 22e plaats mooi halverwege eindigde. Een knappe prestatie ook van Martha Vuylsteke als 35e.

Slechts 1 Riem-atleetje aan de start bij de tweedejaars meisjes, toch een beetje jammer als je het aantal atleetjes op training ziet. Maud De Pauw was gans de wedstrijd voorin te vinden en besloot op een heel sterke 4e plaats, dit op 40 deelnemertjes!

35 eerstejaars benjamins jongens werden het veld in gestuurd. Arne De Craene klasseerde zich hier op stek 7. Bent Schuermans veroverde de 20e plaats. Ook Sep Degrande maakte een mooie vooruitgang door als 22e over de meet e lopen, gevolgd door Warre De Wever op plaats 24. Finn Van Hoorebeke genoot van de vele aanmoedigingen en werd 31e.

Erg druk was het aan de start bij de tweedejaars jongens. Met 56 streden zij voor de overwining. Matteo Van Renterghem haalde hier als 16e de eindmeet. Ook Niels Van De Woestyne/18e, Cyriel Vanhee/24e en Max Vereecke/28e haalden de eerste helft van het uitslagenblad. Wiebe Haes/33e, Stan Haegeman/49e, Jason Saey/53e, Henri De Groote/54e en Djavo De Pauw/55e etaleerden hun puike conditie!