Kerstveldloop te Ertvelde – 29/12 – Pupillen

Met 29 deelnemers waren onze pupillen sterk vertegenwoordigd! Onder begeleiding van Petra en Hilde stonden zij goed opgewarmd aan de start, klaar voor hun wedstrijd.

47 eerstejaars pupillen meisjes stormden het veld in. Helena Keymolen nestelde zich meteen mee voorin en pakte een puike 8e plaats. Sterk ook de prestatie van Emmelien Leroy die op haar eerste wedstrijd van het seizoen meteen mooi 21e eindigde. Febe Degrande heeft al meer ervaring en was tevreden met haar 28eplaats. Lisa Van Goethem/30e, Leontien Van Baeveghem/34e, Famke Verhamme/44e, Hanne Decleir/45e en Alessia Sesay/47e zorgden mee voor een sterke collectieve prestatie!

En die was er ook bij onze tweedejaars meisjes. Zij werden met 45 het veld ingestuurd. Alessandra Vermote zette dit seizoen al mooie prestaties neer en dat was op eigen terrein niet anders met stek 13. Zij werd van kortbij gevolgd door Gien Haegeman/16e, Marthe De Pauw/17e en Cato Marlier/20e. Flore De Rijcke/33e, Lilly Geirnaert/34e, Janne Vermeulen/35e en Arlieke Welaert/39e eindigden in elkaars buurt. Ook Maud Decleir zette als 44e een verdienstelijke prestatie neer.

59 jongens stonden er aan de start bij de eerstejaars jongens, met ook hier weer een mooie Riem-delegatie, met 8 atleten. Charles Van Daele pakte als 8e een top 10-plaats, Aaron Van Den Berghe greep hier met een 11e stek net naast, maar liep wel zijn beste wedstrijd van het seizoen. Thor Van Acker maakte een mooie vooruitgang en kwam hier als 20e over de meet. Voor Rune Mathieu werd het dit keer de 30e stek. Orion Quintana Franco kon tevreden zijn met zijn 42e plaats. Lowie De Boever/50e, Matisse West/51e en Milan De Vos/58e waren onze andere vertegenwoordigers. Puik werk, jongens!

Bij de tweedejaars jongens telden we 4 clubmakkers onder de 40 deelnemers. We mochten hier ook een eerste zege noteren. Nadat Lars Van der Leene vorig jaar ook al op het hoogste podiumtrapje mocht plaats nemen, slaagde hij er dit jaar weer in, dit met een mooie voorsprong! Mooi ook de 28e plaats van Loek Scheurmans. Ook Victor Van De Voorde/34e en Andreas Palm/36e mochten op heel wat supporters rekenen tijdens hun wedstrijd.