Kerstveldloop te Ertvelde – 29/12 – Miniemen

Met 2 clubmaatjes op het podium staan, dat deden Louis Van Daele en Miro De Smet bij de eerstjaars miniemen jongens. Ook onze andere miniemen presteerden sterk!

Onze miniemen legden een afstand af van 1860m, of 1 grote ronde. Bij de eerstejaars telden we 29 deelnemers aan de start. Op een mooie 9e plaats liep Inès De Windt over de meet. Lore Geerinck besloot haar wedstrijd als 27e.

Bij de tweedejaars nestelde Flore Vergote zich in de eerste helft van het deelnemersveld als 14e. Ook hier namen 29 deelneemsters de start. Lore Van De Velde liep als 17e een mooie wedstrijd. Britte Muylaert werd hier 21e.

Dan was het uitkijken naar de wedstrijd van de eerstejaars miniemen jongens, met 4 clubmakkers en 38 deelnemers! Louis Van Daele liep al sterke wedstrijden en hoopte op eigen terrein op het hoogste podiumtrapje! Hij liep een sterke wedstrijjd en kreeg op het podium gezelschap van Miro De Smet die zowaar met de 2e stek ging lopen. En wat gezegd van Jarre Verstraete die wedstrijd na wedstrijd vooruitgang boekt en nu al als 8e over de meet liep! Yoni Moureau wou niet onderdoen en vocht zich naar stek 30. Sterk!

In de laatste jeugdwedstrijd – de tweedejaars miniemen jongens – mochten we supporteren voor 5 Riem-atleten. Helder De Baere heeft de smaak van de veldlopen nu wel echt te pakken en werd 8e in een sterk deelnemersveld. Knap 12e werd hier Ruben Fouache en en een 25e plaats ging naar Liam Van Bambost. Arend Schuermans greep de 31e stek. Ryan Van Gelder sloot zijn wedstrijd af als 33e.