PK Indoor

Beste atletiekvrienden, eerst en vooral mijn beste wensen voor het nieuwe jaar en hierbij wens ik iedereen een sportief en gezond 2020 toe.

Het PK Indoor is traditioneel de 1ste indoorwedstrijd van het nieuwe jaar en het mag gezegd worden, A.S. Rieme was met een mooie delegatie aanwezig en we hebben ons laten zien.

Cad Dames
Er was maar 1 meisje aanwezig, met name Lina Baeke. Zij deed mee aan de 800m en liep haar wedstrijd in een tijd van 2.41.05. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Cad Heren
Net zoals bij de meisjes was erbij de jongens ook maar 1 jongen aanwezig en dat was Victor De Poorter: Voor Victor was het zijn 1ste indoor en hij deed mee aan de 400m. Een afstand die hij nog nooit had gedaan, en hij heeft het heel goed gedaan. Victor liep zijn wedstrijd in een tijd van 61.15 wat zeker niet slecht is voor iemand die nog nooit indoor heeft gedaan. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Schol Dames
Jelke De Pape Jelke deed mee aan het kogelstoten ,waar ze de kogel 8m33 ver stootte, een nieuw pr zei ze achteraf en in het verspringen haalde ze een sprong van 4m70. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Stephanie Van Hyfte
Stephanie deed mee aan de 60m en de 200m. Stephanie die na wat sukkelen door medische redenen terug de weg naar de piste heeft gevonden liep op haar 60m een tijd van 8.57 en op haar 200m een tijd van 28.33. En je zag dat ze content was. Proficiat met uw deelname en nog veel succes

Miek Lagaeysse
Net zoals Stephanie deed ook Miek mee aan de 60m en de 200m. Miek liep haar 60m in een tijd van 8.59 en haar 200m in een tijd van 28.96.  Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Laure Devlaminck
Eerlijk gezegd ik had Laure nog nooit indoor zien lopen en wat ze heeft laten zien heeft mij wel gecharmeerd. Net zoals haar clubgenoten deed zij ook mee aan de 60m en 200m. Op de 60m liep ze een tijd van 8.58. Op de 200m verbaasde ze zichzelf en zelfs sprinttrainer Glenn door haar reeks te winnen en een mooie tijd en nieuw pr van 27.58. Ik denk dat Laure verborgen talenten heeft in het sprinten en zou daar graag meer van zien. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Scholieren heren waren er niet aanwezig dus springen we door naar de volgende categorie.

Junior Dames
Lisa De Bock
Lisa was de 1ste atlete die al in de voormiddag aan de slag moest en dat op de 60m horden.  Met een klein deelnemersveld haalde ze wel al de 1ste medaille voor de club binnen.  Ze liep zich naar het zilver en dat in een tijd van 10.12. Iets later deed ze nog mee aan de 60m en daar liep ze een tijd van 8.14.  Lisa was tevreden. Proficiat met uw deelname, uw medaille en nog veel succes.

Leonie Thaets
Leonie is een atlete die van geen opgeven weet, altijd in de weer en altijd bereid tot op het bot te gaan. Na een zware en moeilijke periode komt Leonie stilaan terug en heeft ze terug zin om zich te bewijzen op de piste.
Leonie deed mee aan de 400m, niet te onderschatten als je weet dat ze een tijd geleden nog last had van haar hart. Maar zoals eerder gezegd, Leonie is een taaie en ze heeft bewezen dat ze de moed niet verloren heeft. Leonie liep een mooie wedstrijd dat zelfs reekswinst opleverde, in een mooie tijd van 65.95. Doe vooral zo verder Leonie. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Junior Heren
Thomas Van Herreweghe
Thomas begon als 1ste jaars junior aan zijn PK en liet zich direct opvallen, in de reeksen van de 60m liep hij een tijd van 7.45 en die was goed voor een 4de tijd en een ticket voor de finale. In een mooie finale werd hij 4de (knap) en dat in een tijd van 7.40. Later op de dag deed hij mee aan de 200m. Daar liep hij een sterke wedstrijd en zelf met reekswinst en dit was goed voor een tijd van 23.37. Met die tijd haalde hij ook de zilveren medaille binnen. Nummer 2 voor A.S. Rieme: dikke proficiat Thomas met je medaille, je deelname en nog veel succes toegewenst.

Joachim Bafort.
Joachim deed mee aan de 800m en hij deed dat met verve. Hij won de gouden medaille en dat in een tijd van 1.58.77. Dikke tijd( nieuw CR!, was van Thomas Wytinck in 2002), mooi gelopen en de 1ste gouden medaille voor de club, en de 3de al van de dag. Proficiat met uw medaille, uw deelname en nog veel succes toegewenst.

Senioren Dames
Anna Sevryugina
Misschien gaan bij sommige bij het lezen van deze naam de wenkbrauwen fronzen, maar Anna is de vriendin van ons al gekende Ruud Naudts. Anna deed mee aan de 200m. De zenuwen liepen door haar lichaam en dat zag je toch een beetje in haar loopstijl, maar al bij al heeft ze zich goed verweerd. Ze liep haar reeks in 31.59.  Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Lara Hemelsoet.
Lara deed mee aan de 400m en behaalde een tijd van 60.23 wat haar een bronzen medaille opleverde. Proficiat Lara met uw medaille, uw deelname en nog veel succes in de toekomst.
Met de bronzen medaille van Lara was de teller van A.S. Rieme al op 4 gaan staan.

Sarina Balcaen
Sarina is altijd present op het PK en dit jaar ging ze voor de 1500m. Sarina was niet tevreden van haar tijd die 5.11.85 bedroeg maar ze haalde wel de bronzen medaille binnen. Nummer 5 voor A.S. Rieme. Proficiat met uw medaille, uw deelname en nog veel succes toegewenst.

Senioren Heren
Sander Colpaert
Sander, volop in de blok maar toch de tijd gevonden om het Pk mee te doen, deed mee aan de 60m en de 200m. Op de 60m liep hij een tijd van 7.56 en op de 200m een tijd van 24.13. Proficiat met uw deelname en nog veel succes toegewenst, vooral met de examens die eraan komen.

Brecht De Meulenare
Brecht deed mee aan de 1500m en liep een tijd van 4.11.67. Proficiat met uw deelname en nog veel succes

Ruud Naudts
Net zoals Brecht deed hij ook mee aan de 1500m. Hij liep zijn reeks in een tijd van 4.19.33. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Master Dames
Tine Ghyselen
Tine deed net zoals dochter Miek mee aan de 60m en de 200m. Op de 60m liep ze een tijd van 8.65 en op de 200m een tijd van 29.26. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Leen Verniers
Leen deed ook mee aan de 60m en liep haar reeks in een tijd van 9.54. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Hilde Van Hecke
Hilde deed mee aan de 400m. Ze liep een degelijke wedstrijd en dat in een tijd van 73.67. Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Master Heren
Geert Martens
Net zoals Hilde deed ook Geert mee aan de 400m ( is toch een mooie afstand hé :-). Geert liep zijn wedstrijd in een tijd van 62.76.  Proficiat met uw deelname en nog veel succes.

Jurgen de Clercq
Onze Jurgen die al zijn eigen clubrecords scherp zette op de 60m en de 200m was vandaag terug present om het beste van zichzelf te geven. Op de 60m liep hij een deftige tijd van 7.79. Op de 200m liep hij in mijn ogen een goede wedstrijd met zelfs reekswinst en dat in een tijd van 25.56. Nog een beetje schaven aan de start en alles komt weer in orde om records te pakken.
Proficiat met u deelname en nog veel succes.

Zo beste atletiekvrienden, het was weer een mooie dag met 5 medailles, dus we mogen zeker niet klagen. Ik dank collega trainers Marnix en Xavier voor de morele steun en aanwezigheid en de supporters voor hun vele aanmoedigingen

Een overzicht van de Medailles:
Goud: Joachim: 800m junior heren
Zilver: Lisa: 60m horden junior dames
Zilver: Thomas: 60m junior heren
Brons: Lara: 400m senior dames
Brons: Sarina: 1500m senior dames

Met sportieve groet,
Glenn Coene
Sprint/ 400m trainer
A.S.Rieme

3 gedachten over “PK Indoor”

Reacties zijn gesloten.