4x200m in Gent met clubrecord voor Scholieren Dames

Op 11/01 stonden de aflossingen 4x200m (meeting van VS) op het programma. Bij de dames stelden we 2 teams op. Het scholierenteam zette een mooi clubrecord op de tabellen!

Bij de dames stonden er 4 reeksen op het programma. Ons scholierenteam kwam uit in reeks 2. Van in het begin streden ze mee voor de zege. Miek Lagaeysse nam een sterke start en gaf de stok door aan Jelke De Paepe die een goede indruk gaf. Ook Margaux Temmerman toonde dat ze heel snel kan lopen. Stephanie  Van Hyfte streed tot op de laatste meter voor de zege die ze nipt aan een andere ploeg moest laten. Niet getreurd echter want met 1’53″00 verscheen er een prima tijd op het scorebord, meteen goed voor een clubrecord bij de scholieren dames!

In reeks 4 stond nog een Riem-team aan de start. Ons masterteam nam het op tegen 3 cadettenteams. Tine Ghyselen toonde zich een sterke startloopster. Hilde Van Hecke liet een goede indruk en gaf de aflossingsstok door aan Veerle Van Campenhout die de lange crossen van deze winter even afwisselde met een korte indooruitstap. Nele Matthys had al een 800m in de benen maar ondervond hier duidelijk geen last van. Na 2’06″46 kwam dit team over de meet. Zij slaagden er in om nog 1 cadettenteam achter zich te houden.

Een gedachte over “4x200m in Gent met clubrecord voor Scholieren Dames”

  1. Proficiat aan de scholieren dames met hun prestatie en nieuw clubrecord. Ook proficiat aan de master dames met hun prestatie.

Reacties zijn gesloten.