Kampioenschap van Vlaanderen Indoor AC – 26 januari 2020

Zondag 26 januari vonden op de indoorpiste van Gent de Vlaamse Indoorkampioenschappen Alle Categorieën plaats. Net zoals vorige week bij de cadetten en scholieren, was A.S.Rieme opnieuw present met vier atleten en die gaven het beste van zichzelf.

Lisa De Bock (Juniore)
Lisa had zich geselecteerd voor de 60m, Lisa liep een degelijke wedstrijd en kwam uiteindelijk over de finish met een tijd van 8.12. Proficiat met je deelname en veel succes in de toekomst.

Thomas Van Herreweghe (Junior)
Thomas is bezig aan een mooi indoorseizoen en loopt regelmatig rond zijn persoonlijke records. Thomas had zich geselecteerd voor zowel de 60m en 200m. Erop gebrand om eens te knallen en met volle moed aan zijn race te beginnen, kwam Thomas aan de start van de 60m. Hij had een goede start en deed goed mee in het pak om uiteindelijk met een tijd van 7,37 over de meet te komen Zijn beste tijd is 7,36s.
Iets later was hij present op de 200m. Daar liep hij ook een sterke race en eindigde in een tijd van 23,39: zijn beste is 23,35. Dus bij deze proficiat met de geleverde prestaties en nog veel succes in de toekomst.

Joachim Balfort (Junior)
Joachim die op het Pk een mooie pr en cr neerzette en zelfs een beste jaarprestatie op zijn naam had was geselecteerd op de 800m.
Hij zit dan wel volop in de examen toch is hij van de partij om zijn kunnen te tonen. Hij had de hele dag gestudeerd en dat kruipt in de kleren van een atleet maar hij liep een degelijke wedstrijd, tussen Aaron Botterman en CO, en dan weet je dat het snel gaat, maar hij verkocht zijn vel duur en liet toch nog een tijd noteren van 1,59,98. Proficiat Joachim met de geleverde prestatie en nog veel succes in alles.

Sarina Balcaen (Seniore)
Sarina was de laatste atlete van Rieme die aan de slag moest en dat op de 1500m.
Wel respect voor haar want ze was ’s morgens vroeg opgestaan om nog te gaan werken en dan rechtstreeks na het werk direct naar de topsporthal om haar race te lopen. Trainer Marnix voorspelde een tijd onder de 5 min en Sarina deed perfect wat trainer Marnix had gezegd. Ze liep een degelijke wedstrijd en draaide rondjes om en bij de 40sec om zo te eindigen in een tijd van 4,59,91. Missie geslaagd. Proficiat met je deelname en nog veel succes in de toekomst.

Zo beste sportvrienden, bij deze kwam er weer een eind aan deze Vlaamse Kampioenschappen en daarom wil ik iedere atleet bedanken voor de nodige inzet alsook ook de meegereisde supporters voor de vele aanmoedigingen en ook medetrainer Marnix voor de coaching van de atleten.

Sprinttrainer Glenn Coene

Een gedachte over “Kampioenschap van Vlaanderen Indoor AC – 26 januari 2020”

Reacties zijn gesloten.