Kleedkamers en douches weer toegankelijk

Vanaf deze week zijn de kleedkamers en douches opnieuw beschikbaar. Let op: er wordt enkel gedoucht per bubbel. Op maandag en donderdag kunnen de vrouwelijke atleten van trainer Koen douchen van 20u tot 20u30. De atletes van Marnix hebben de douches van 20u30 tot 21u tot hun beschikking. Tussen de verschillende bubbels dienen de zitbanken te worden ontsmet. 

Een gedachte over “Kleedkamers en douches weer toegankelijk”

  1. Vraag me af , nu het cijfer van de corona-besmettingen terug de hoogte in gaat, of het een juiste beslissing is om nu juist de douches terug te openen. Ik hoop dat dit een doordachte maatregel is , en gebaseerd is op medisch advies.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.