Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

VAL Jeugddag Topsporthal Gent

16/03 -- 08:30 - 16:00

Een echte aanrader voor alle jeugdatleetjes !

Wat ? Een ganse dag vol plezier en sport met je eigen clubgenootjes, samen met de jeugd van vele andere clubs. Er staan een aantal atletiekgerichte spelen op het programma, zonder dat we van een echte wedstrijd kunnen spreken. Er is bovendien heel wat randanimatie voorzien. Met deze activiteit sluiten we ons erg geslaagd winterseizoen op een leuke manier af!

Deze atleetjes waren er bij op de editie van 2018. Met dit spandoek wonnen we toen de spandoekenwedstrijd. Spike, de mascotte van de Vlaams atletiekliga, bracht ons als beloning toen een bezoekje!

Praktisch ? De atleetjes worden onderverdeeld in groepen en begeleid door de trainers en jeugdbegeleiders van A.S.Rieme. Samen beleven we een dag van sport, spel en vooral veel plezier. Je wordt verwacht om 8u30, het einde is voorzien omstreeks 16u00. We verzamelen ter plaatse op de tribune (ter hoogte van de kogelstand).

Inschrijven ? Deelname is gratis, maar inschrijven dient op voorhand te gebeuren, dit door een mailtje te sturen naar Veerle – veerle.van.campenhout1@telenet.be
Ook
de jeugdbegeleiders en de bereidwillige medewerkers kunnen zich op deze manier aanmelden. Als begeleider begeleid je 1 groepje van 4 atleetjes naar de verschillende activiteiten.

Gegevens

Datum:
16/03
Tijd:
08:30 - 16:00
Evenement Categorie:
Website:
http://www.atletiek.be/jeugd/kids/jeugddag

Locatie

Topsporthal Gent
Zuiderlaan 14
Gent, Oost-Vlaanderen 9000 België
+ Google Maps
Telefoon:
+32 9 244 72 12
Website:
https://www.sport.vlaanderen/waar-sporten/onze-centra/sport-vlaanderen-gent/topsporthal-vlaanderen/

Organisatoren

Val
A.S. Rieme VZW

"Atletiek voor groot en klein"